Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

Nyári kézilabdás tábor Füreden

2013. március 2. 11:10
Az élvonalban szereplő Balatonfüredi KSE két egykori világválogatott játékosa, Pásztor István és Szathmári János vezetésével nyári tábort szervez tíz év feletti lányoknak és fiúknak.

Az alábbiakban tesszük közzé a klub felhívását:

Nyári kézilabdás tábor Balatonfüreden

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy kézilabdás nyári tábort indítunk a Balatonfüredi Kézilabda SE szervezésében, két sokszoros válogatott, a világválogatottban is szerepelt játékosunk, Pásztor István és Szathmári János vezetésével.


Pásztor István és Szathmári János

Megfelelő számú érdeklő esetén, terveink szerint a tanév vége után, napközis és bentlakásos rendszerben is várjuk a tíz év feletti, kézilabda iránt érdeklődő lányokat és fiúkat.

Terveink szerint napi két edzéssel ismertetnénk meg a gyerekeket a sportág alapjaival, egyúttal nem titkolt célunk, hogy a tehetséges gyermekek fejlődését nyomon követve, később lehetőséget ajánlanánk valamelyik utánpótlás csapatunknál a további sportolásra.

Az egy hét alatt igyekszünk kihasználni a Balaton nyújtotta lehetőségeket. A szakmai programokhoz kapcsolódna a strandolás, kirándulások a környék nevezetességeihez, és minden héten egy meglepetés sztárvendég az MKB KC és a BKSE csapatából.

Csoportos jelentkezés esetén kísérő tanárokat és szülőket is szívesen látunk.

Az ellátás napi háromszori főétkezésből és uzsonnából állna. A szállás a város szívében, az egyik családias panzióban lesz. Napközis rendszerű ellátás esetében ebédet, uzsonnát biztosítunk. A táborba érkezés hétfőn a délelőtti órákban, hazautazás pénteken délután.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi telefonszámon, e-mailben lehetséges:
Pásztor István 36 30 9938680, pasztoristvan15@gmail.com.

Jelentkezési határidő: 2013. május 15.

Balatonfüredi KSE

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.