Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

A Veszprém előtt védte meg címét a Füred

2013. március 24. 12:07
A Balatonfüredi KSE férfi junior kézilabdacsapata megvédte bajnoki címét a kecskeméti döntőben, megelőzve a Veszprém, a Csurgó és a Szeged együttesét.

Pénteken és szombaton játszották a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban a férfi junior kézilabda-bajnokság rájátszását az 1-4. helyekért, ahova nem az addig elért helyezések, hanem az egymás elleni eredmények alapján vittek bónuszpontokat az együttesek. A fürediek így tíz, a Csurgó nyolc, a Veszprém hat, a Szeged pedig pont nélkül érkezett a négyes döntőre.

Csoknyai István együttese a nyitó napon 30:30-as döntetlent játszott a Tisza-partiakkal, majd egy góllal legyőzte a csurgóiakat. A Csurgót és a Szegedet egyaránt magabiztosan legyőző füredi fiatalok így már az első napon bebiztosították első helyüket, amellyel megismételték tavalyi sikerüket.

A füredi bajnokcsapat (a kép forrása: kesport.hu)

Szombaton György László immáron bajnokcsapata a Veszprémet is legyőzte, a Szeged pedig felülmúlta a csurgót, így az MKB játékosainak nyakába került az ezüstérem.

Eredmények:
Március 22.
Pick Szeged–MKB Veszprém KC 30-30
Csurgói KK–Balatonfüredi KSE 29-36
Balatonfüredi KSE–Pick Szeged 37-26
MKB Veszprém KC–Csurgói KK 29-28

Március 23.
Balatonfüredi KSE–MKB Veszprém KC 36-28
Pick Szeged–Csurgói KK 30-28

A végső sorrend: 1. Balatonfüred, 2. Veszprém 3. Csurgó 4. Szeged.

A győztes csapat névsora: Árki Roland, Bánhidi Bence, Bóka Bendegúz, Csernyik Virgil, Csóka Balázs, Faluvégi Rudolf, Gerdán Tibor, Gergely Bence, Kemény László, Kommendant Endre, Mátó István, Nagy Dániel, Németh Balázs, Pordán Endre, Pulay Gábor, Szöllősi Balázs, Tárkányi Bence, Törteli Koppány, Vasvári Ádám és Zdolik Bence.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.