Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Valami, ami még nem volt

2013. április 8. 21:25
Garantáltan felpezsdül a veszprémi éjszaka április 9-én, kedden. A szervezők szerint ilyen fényűző bulit még nem látott ez a város.

Exclusive Veszprém By Night Party valami más, valami új, valami, ami még nem volt - ezekkel a szavakkal invitálják az érdeklődőket az Egyetemi Diákcentrumba április 9., kedd estére. A programot olvasva a látogatók is így gondolhatják majd a helyszínen. A ráhangolódás már a bejárat előtt elkezdődik, ahol gyönyörű hölgyekkel készíthetünk örök emlékű közös fényképet, s mi más adhatna ennek nagyszerűbb hátteret, mint egy hatalmas limuzin, később pedig büszkén mutathatjuk a barátainknak milyen nagyvonalúan érkeztünk a helyszínre. Az éjszaka folyamán a buli alatt is számtalan meglepetés, látványos show, pörgős zene, és rengeteg jó arc garantálja, hogy kellemes élményekkel gazdagodva térjünk haza hajnalba.

Az estet a By Night Productions neve fémjelzi, ami mögött nyolc patrióta DJ áll, akik összefogtak, hogy vissza-visszatérően, közös erővel minél nagyobb és emlékezetesebb partikat hozzanak össze Veszprémben. A bulik főként a fiatalokat és a középkorosztályt célozzák meg, és több zenei stílus hallható, elsősorban az elektronikus zene vonalából. A ByNight névre hallgató csapat tagjai a fiatalok előtt nem ismeretlenek, mivel Veszprém és a környék clubéletében már bizonyítottak.

Tehát akikkel találkozhatunk ezen az éjszakán: dj Béces (Bérces Ádám), dj KissAtee (Kiss Attila), dj Mits (Mits Roland), dj Jézus (Tóth László), dj Mazu (Mazurek Gergő), dj Blade (Soós Roland), dj Arpee (Banyár Árpád), dj Fubu (Kis Dávid), valamint Matthew Lenner - Progression dj (Szabó Máté), az mc szerepét pedig Tibes (Csaba Tibor) tölti be.

A partinak igazi exkluzivitást ad az éjszaka folyamán bemutatott egyedülálló tánc show, aminek keretében öt, a Hairvision szalon által megszépített hölgy egy egyszerű, ám annál látványosabb koreográfiát ad elő Matykó Xénia összeállításában.

 

vehir.hu
további cikkek
Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. tegnap 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. tegnap 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. 2024. szeptember 29. 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.