Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Úgy készülünk, mintha táncversenyen lennénk

2013. április 12. 13:34
Hónapok óta dolgozunk a Szombat esti láz kapcsán, nem is értem honnan tudunk még energiát szerezni - árulta el érdeklődésünkre Vastag Csaba, aki a táncműsor döntőjébe jutott, s most hétvégén lesz az utolsó megmérettetése.

Hat hete zajlik a műsor, de már korábban elkezdtünk dolgozni, napi szinten 8-10 órát próbálunk, ennek eredményeként a tánc kezd sporttá válni - avat bele a kulisszatitkokba a legidősebb Vastag testvér, akivel a Szombat esti láz döntője előtt beszélgettünk.

Fotó: RTL 2

A táncos showműsorban hétről hétre nyolc közismert ember mutatta be tánctudását az RTL 2-n profi partnereik közreműködésével, akik közül a zsűri értékelése, valamint a nézői szavazatok alapján dőlt el, ki maradhat versenyben. A show döntőjébe jutott Vastag Csaba és partnere, Mármarosi Tünde is.

Egész nap a próbateremben vagyunk, igyekszünk még jobbá tenni a fellépést, szinte nem is alszunk - meséli Csaba. Szükség is van minden gyakorlásra, hiszen az utolsó adás alkalmával a zsűrinek már nincs beleszólása a verseny kimenetelébe, csak a nézői szavaztok számítanak, kizárólag a beérkező SMS-ek döntik el, ki a Szombat esti láz legjobbja. - Bízunk benne, hogy a közönség motivált lesz és bizalmat szavaz nekünk - tette hozzá.

Fotó RTL 2

- Ami az eddigi fellépéseket illeti, nem méregettem, ki hányadik lett, milyen eredmények születtek. Mindenkinek megvan a maga különlegessége, nem hasonlítgattam senkit. A tánc szubjektív műfaj, ezért végképp nem lehet összehasonlítani egymást. Bármilyen kimenetele lehet a versenynek, nem bocsátkozom talágatásokban - mondta határozottan az énekes, táncos.

Táncpartnerével, Mármarosi Tündével nagy erőfeszítéssel készülnek az utolsó megmérettetésre. - Igyekszünk viszonylag nehézzé tenni a táncokat, nem a könnyebbik végéről megfogni a feladatot. Az eddigi táncok többségében sem voltam járatos, a mozgással töltött múlt inkább hátrányt jelentett. A műsor folyamán az összes táncot igyekeztünk magunkévá tenni, megtanulni. Nem csak a mozdulatsorokat, hanem a belső mondanivalóját, értelmét, ezen keresztül a lépéseket is. Úgy készülünk, mintha táncversenyen lennénk. Azért is fontos ez a verseny, mert nem tudom, mikor lesz lehetőségem legközelebb ennyi táncot megtanulni.

Az eddigiek közül a rumba, valamint a Quickstep állt a legközelebb Csabához, s a döntőre is karakteres produkcióval készülnek.

 

Cseh Zoltán
további cikkek
Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. tegnap 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. tegnap 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. 2024. szeptember 29. 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.