Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bizalmat szavaztak a nézők

2013. április 14. 13:18
A Szombat esti láz döntője Vastag Csaba és Mármarosi Tünde győzelmével ért véget. Így Csaba a 2010-es X-faktor után a táncverseny első helyét is bezsebelhette.

A trófeáért a döntőbe jutott három pár, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, valamint Szilveszter gazda és Molnár Andrea küzdöttek szombat este. A versenyben maradt párosok ezúttal is két tánccal készültek: slowfoxot és paso doblét adtak elő.

A műsor zárásaként a zsűri összegezte az elmúlt hat hetet. Keleti Andreának szerelme a tánc, szerinte azért is fantasztikus műsor a Szombat esti láz, mert megmutatta, hogy mennyire sokszínű egyéniségek vettek részt benne. Tihanyi Ákos megtisztelőnek érezte, hogy itt lehetett, és gratulált a döntőbe jutott párosoknak. Szirtes Tamás élvezte az elmúlt időszakot, szeretett ennyi tehetséges ember között lenni. Esztergályos Cecília a testével fejezte ki, hogy mennyire hálás mindenért, lábát játszi könnyedséggel emelte a magasba a 10-es pontszám mellé, így 11 ponttal tisztelgett az adás és a versenyzők előtt.

A Szombat esti láz fináléját és a trófeát Vastag Csaba és Mármarosi Tünde nyerte. Az első X-faktor győztese bebizonyította, hogy nemcsak az éneklésben, hanem a táncban is otthonosan mozog. Ennek ellenérevastag Csaba nem tartja magát táncosnak, de örül az első helynek - írja az rtl2 a műsor összegzéseként.

Vastag Csaba a verseny előtt még elmondta nekünk, bíznak abban, hogy a nézők bizalommal lesznek irántuk és értékelik a műsorba fektetett energiát. Épp a legfontosabb megmérettetésre volt a legkevesebb idejük.

- A végső koreográfia lépéseinek az utolsó héten álltunk neki. Eleinte volt még idő előre dolgozni, egy táncra három hét is jutottt, a döntőre azonban a két táncra már csak 4-5 nap állt rendelkezésre - árulta el. Sokan kérdezték tőle, milyen a kapcsolata partnerével, Mármarosi Tündével, aki Vastag Tamás barátnője.
-  Tartottam tőle, hogy a családi viszony megnehezíti a munkát, hiszen a családdal nem szívesen konfrontálódik az ember, óvatos voltam, nehogy összevesszünk. Később rájöttünk, hogy ez egy munka, ha végeztünk a próbával, mindenki megy a maga dolgára, együtt pedig csak a versenyre koncentrálunk - szögezte le Vastag Csaba, akinek ezúton is gratulálunk a győzelemhez.

Cseh Zoltán
további cikkek
Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. tegnap 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. tegnap 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. 2024. szeptember 29. 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.