Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

Veszprémben teljesülhet a Győr álma

2013. április 16. 11:22 // Forrás: MTI
A Győri Audi ETO KC idegenben kezdi meg a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a norvég Larvik ellen.

Görbicz Anita szülővárosában emelheti magasba a BL-trófeát

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) keddi, bécsi sorsolásán eldőlt, hogy a párharc első felvonását május 4-5-én Norvégiában, a visszavágót pedig egy héttel később 11-12-én a Veszprém Arénában rendezik.

Ambros Martin együttese múlt csütörtökön drámai küzdelemben, összesítésben mindössze egy góllal múlta felül a román Oltchim Valcea együttesét, így a tavalyi és a 2009-es finálé után ismét döntőt játszhat.

"Az idei BL elődöntők tisztán megmutatták, semmi jelentősége nincs annak, hogy egy csapat idegenben vagy hazai környezetben játszik először - idézte a vezetőedzőt a győri klub közleménye. - A döntő két mérkőzésből áll, tehát 120 perc iszonyúan kemény csatára kell felkészülnünk, hiszen lehet, hogy ennek a 120 percnek az utolsó másodperceiben dől majd el, ki lesz az új bajnok Európában."

A bérlettel rendelkező szurkolóknak elővásárlási lehetőségük van, belépőjüket csütörtöktől szombatig válthatják meg, míg a bérlettel nem rendelkezők részére jövő szerdán kezdődik a jegyértékesítés kizárólag a győri Magvassy Mihály Sportcsarnoknál találtható ETO-shopban.

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.