Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

A legjobbakat is le kell győzni

2013. április 25. 13:12
Az MKB Veszprém következő BL-mérkőzése előtt megkérdeztünk néhány közéleti szereplőt, mit várnak a Kiel elleni visszavágótól? A vehir.hu kérdésére Porga Gyula, Brányi Mária és Vastag Tamás válaszolt.

Porga Gyula családjánál kötelező könnyed szórakozás a veszprémiek mérkőzéseit követni a televízióban, így volt ez a legutóbbi, Kiel elleni csata esetében is. A mérkőzéssel kapcsolatban a polgármester azt mondta, voltak ugyan nehéz pillanatok, de összességében elégedett volt a csapat teljesítményével és a végeredménnyel. A világ egyik legjobb kézilabdacsapatának otthonából szép játékkal, a győzelemtől alig lemaradva térhettünk haza. A hazai visszavágóval kapcsolatban természetesen minimum két gólos győzelmet vár. Úgy véli, ha a Kiel-en túljutunk, akár az egész sorozatot is megnyerhetjük. Ha ugyan azt a mentalitást, hozzáállást hozzák a játékosok az Arénában, mint kint, az eredménytől függetlenül felállva ünnepel a közönség.

Bár a szombati sorsdöntő mérkőzést nem tudja megnézni, Brányi Mária alpolgármester nyomon követi a csapat BL-menetelését, több meccset is a helyszínen szurkolt végig. Bízik benne, hogy a hazai környezet, a több ezer magyar szurkoló remek hangulatot teremt, és ezzel segít áttörni a Kiel védekezését. Hozzátette: az MKB Veszprém évről évre nehéz sorsolást kapott, ugyanakkor aki meg akarja nyerni az európai sorozatot, annak mindenkit le kell győznie. Az alpolgármester az MKB Kielben nyújtott teljesítményét látva biztatónak érzi a csapat helyzetét.

Vastag Tamás a rengeteg fellépése, programja mellett a szabadidejében igyekszik informálódni a kézisek eredményei után. Veszprémi lakosként természetesen közel áll hozzá ez a sportág, s a közelmúltban egy Szeged elleni rangadót is végig szurkolt az arénában. Úgy véli, most hétvégén még annál is nagyobb hangulat lesz a csarnokban, az összecsapáshoz pedig kitartást és rengeteg erőt kívánt a fiúknak.

Cseh Zoltán
Schöngrundtner Tamás
további cikkek
Gulyás Gergely is támogatja Veszprém törekvését, hogy elnyerjen egy újabb európai címet Gulyás Gergely is támogatja Veszprém törekvését, hogy elnyerjen egy újabb európai címet Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, Gulyás Gergelynek mutatták be azt a tervet, amivel szeretnék elnyerni Veszprémnek Európa Sportrégiója 2026 címet. ma 15:14 Mikler sajnálja, hogy elmaradt a születésnapi csoda kézilabda Mikler sajnálja, hogy elmaradt a születésnapi csoda A kapus Mikler Roland sajnálja, hogy nem tudott „csodát tenni” a Szeged színeiben, és csapata 31-30-ra kikapott a címvédő Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki játéknapján, egy nappal a negyvenedik születésnapja előtt.   ma 11:34 Kiürítette a biztosítók kasszáját a hétvégi vihar Kiürítette a biztosítók kasszáját a hétvégi vihar Több mint nyolcezer kárbejelentés érkezett a szeptember 13-16. közötti viharok nyomán a biztosítókhoz, amelyek 1,1 milliárd forintot fizettek már ki vagy tartalékolnak kárkifizetésre - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken. ma 11:06 A sporton keresztül a legkönnyebb megszólítani a fiatalokat A sporton keresztül a legkönnyebb megszólítani a fiatalokat Pénteken a Jutasi úti műfüves pályán rendezték meg az autómentes napot és a sportágválasztót.  ma 12:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.