2021. augusztus 1.
//
Boglárka névnap

Ismét Fotós Viadal Veszprémben

2013. április 26. 13:16

A Pannon Egyetem Fényképészköre ebben az évben is szeretettel várja az ország bármely pontjáról a kreatív, vállalkozó kedvű fotósokat, kortól és szaktudástól függetlenül a negyedik alkalommal megrendezendő Fotós Viadal nevezetű versenyén.

A megmérettetésre a Gizella Napok szombatján, azaz május 11-én kerül sor. A Fotós Viadal lényege dinamikájában rejlik, hiszen egy időben csak az adott téma, és az arra kiszabott időkorlát áll a résztvevő rendelkezésére, így mindenki önmaga rendelkezhet idejéről, mialatt elkészíti a nap folyamán a 10 db képet Veszprém történelmi belvárosában.

A Fotós Viadal május 11-én, 9 órakor kezdődik, azonban a helyszíni regisztrálás már 7.30-tól lehetséges a Hotel Magister (8200 Veszprém, József Attila u. 34/2) konferenciatermében. A verseny befejezése 17 óra.

A nevezés ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a részvételhez, amely megtehető a www.fotosviadal.hu honlapon.

vehir.hu

További cikkek

Elsőbálozók lettek a balatonfüredi Anna-bál szépei
Elsőbálozók lettek a balatonfüredi Anna-bál szépei
A balatonfüredi Horváth Esztert választották a 196. Anna-bál szépének szombat éjjel Balatonfüreden. Az első udvarhölgy a diósdi Nánási Dorottya, a második udvarhölgy pedig a szegedi Hadfi Zita lett.
Nem csak táncolnak, mondanivalójuk is van
Nem csak táncolnak, mondanivalójuk is van
23. alkalommal rendezik meg A Tánc Fesztiválját Veszprémben augusztus 31. és szeptember 5. között.
Egy autóbusz utastere tárja fel a Pálos rend történetét
Egy autóbusz utastere tárja fel a Pálos rend történetét
Rendhagyó formátumú kiállítás gördült be Veszprémbe péntek délután. A Pálos rend történetét bemutató vándortárlat egy autóbusz utasterében kapott helyet, amit az érdeklődők a következő egy hétben ingyenesen tekinthetnek meg. A kiállításmegnyitón kiderült, a Pálos rend egykor aktívan jelen volt a környéken, ma egy középkori kolostor és templom nyomai őrzi emléküket egy közeli erdőben.
Még közelebb a kortárs művészethez!
Még közelebb a kortárs művészethez!
A Garten Balaton 2021. évi eseménysorozatának nyitó - tájékoztató jellegű - rendezvényén jártunk Lovason, ahol a közelgő programokról, együttműködésről, az Európa Kulturális Fővárosa, Kultháló VEB2023 bemutatkozásáról tartottak tárlatvezetéssel összekötött sajtótájékoztatót.
Mindent a többnyelvűségről!
Mindent a többnyelvűségről!
A Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar valamint az Európa Kulturális Fővárosa 2023 közös szervezésében tartottak kerekasztal beszélgetést a többnyelvűségről, kedd este a Papírkutyában.