2021. szeptember 22.
//
Móric névnap

Ismét Fotós Viadal Veszprémben

2013. április 26. 13:16

A Pannon Egyetem Fényképészköre ebben az évben is szeretettel várja az ország bármely pontjáról a kreatív, vállalkozó kedvű fotósokat, kortól és szaktudástól függetlenül a negyedik alkalommal megrendezendő Fotós Viadal nevezetű versenyén.

A megmérettetésre a Gizella Napok szombatján, azaz május 11-én kerül sor. A Fotós Viadal lényege dinamikájában rejlik, hiszen egy időben csak az adott téma, és az arra kiszabott időkorlát áll a résztvevő rendelkezésére, így mindenki önmaga rendelkezhet idejéről, mialatt elkészíti a nap folyamán a 10 db képet Veszprém történelmi belvárosában.

A Fotós Viadal május 11-én, 9 órakor kezdődik, azonban a helyszíni regisztrálás már 7.30-tól lehetséges a Hotel Magister (8200 Veszprém, József Attila u. 34/2) konferenciatermében. A verseny befejezése 17 óra.

A nevezés ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a részvételhez, amely megtehető a www.fotosviadal.hu honlapon.

vehir.hu

További cikkek

Közeleg az első nagyszínházi bemutató a Petőfi Színházban
Közeleg az első nagyszínházi bemutató a Petőfi Színházban
A Veszprémi Petőfi Színházban hamarosan a nézők is megtekinthetik az évad első nagyszínházi bemutatóját, ugyanis a Tasnádi Csaba által színpadra állított Ken Ludwig darab pénteken debütál.
Márfi Gyula: A kereszténység akkor durva, ha eltér Krisztustól, az iszlám pedig akkor, ha követi Mohamedet
Márfi Gyula: A kereszténység akkor durva, ha eltér Krisztustól, az iszlám pedig akkor, ha követi Mohamedet
Az iszlám nem csupán vallás, hanem politikai berendezkedés is, ami óriási veszélyt jelent Európára, vallja dr. Márfi Gyula, nyugalmazott érsek, aki „Jegyzetek az iszlámról - keresztény szemmel” című új könyvét az Utas és Holdvilág Antikváriumban mutatta be múlt pénteken. Az előadáson szóba került számos olyan példa is, amely bemutatja, hogy a nyugati világ milyen szinten fordult ki önmagából.
Veszprémben lesz 2021 egyik legnagyobb magyar fotós rendezvénye
Veszprémben lesz 2021 egyik legnagyobb magyar fotós rendezvénye
Egy egész hétvégés programmal tér vissza Veszprémbe a Fotósviadal, ahol ezúttal a megszokottól eltérő kihívásokkal szembesülhetnek a résztvevők. A rengeteg izgalmas fotótéma közt olyan helyszíneket is találunk, amelyek a turisták előtt általában rejtve maradnak, de egy jótékonysági árveréssel egybekötött fotókiállítást is megtekinthetünk a Balatont bemutató fotósok legjobb munkáiból a “Samsung - The Frame” projekt digitális fotóművészeti kiállítóterében, Tihanyban.
Sportos-zenés délután a telepen
Sportos-zenés délután a telepen
A Jutasi úti lakótelep több helyszínén színes programokkal várták az érdeklődőket vasárnap.
Testünk a mérték
Testünk a mérték
Eric Kressnig munkáiból nyílt kiállítás szombaton a Csikász Galériában.