Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bajnok a veszprémi serdülőcsapat

2013. május 13. 19:10
Az MKB Veszprém KC nyerte az országos serdülő kézilabda-bajnokságot, miután a gyöngyösi hatcsapatos döntőben négy ellenfelét is legyőzte.

Május 10-12-én Szigetszentmiklóson rendezték a 2012/2013-as országos serdülő bajnokság döntőjét, amelyre az MKB Veszprém KC korosztályos fiú együttese is kivívta szereplés lehetőségét.

Ifj. Kiss Szilárd tanítványai pénteken a Tatabányát nagy küzdelemben, a Gyöngyöst pedig magabiztosan verték. Másnap a Pick Szegedet hét, a Fradit pedig öt góllal sikerült legyűrni, így a gárda az utolsó nap mérkőzéseinek eredményeitől függetlenül megnyerte a bajnokságot.

Az MKB VKC győztes csapatának tagjai: Blázsovics Norbert, Bors Máté, Csillag Richárd, Fekete László, Füzi Dániel, Gábor Marcell, Gáspár Soma, Hanák András, Kancel Erik, Karajz Máté, Kiss Bence, Kovács Márk, Krápicz Mátyás, Ligetvári Patrik, Marton Dávid, Nagy Barnabás, Nemes Richárd, Perédi Patrik, Prókai Teofil, Rózsavölgyi Gergő, Schmid Péter, Szöllősi Bálint, Tóth Attila Bence, Újvári László, Varjú Martin, Vörös Bence. Edző: ifj. Kiss Szilárd, Gulyás Péter, Galambos Attila


Eredmények
Május 10. (péntek)
MKB Veszprém KC–Tatabánya KC 25:22
Gyöngyösi KK–MKB Veszprém KC 18:34

Május 11. (szombat)
MKB Veszprém KC–Pick Szeged 22:15
FTC III–MKB Veszprém KC 20:25

Május 12. (vasárnap)
MKB Veszprém KC–Békési FKC 24:29

A bajnokság végeredménye
1. MKB Veszprém KC
2. Pick Szeged
3. Békési FKC
4. Tatabánya KC
5. FTC-Magyar Terv
6. Gyöngyösi KK

 

vehir.hu
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.