Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C

Iskolások alkotásaiból nyílt kiállítás

2013. május 16. 20:55
A Hriszto Botev Általános Iskola és a felsőörsi Malomvölgy Általános iskola tanulóinak nyílt kiállítása csütörtökön a Veszprémi Művelődési Központban.

Mosonyi Emese mindkét iskolában vezet kreatív szakköröket, a kiállítás darabjait az ő tanítványainak köszönhetjük. A megnyitón elmondta, mindig öröm egy ilyen tárlat, hiszen a gyerekek alkotásai a falra kerülnek, ez pedig büszkeséggel tölti el őt is, és a szülőket is.

Megtudhattuk, a szakkörökön a gyermekek foglalkoztak mexikói hangulattal, Picasso képeivel és a nagyvárosokkal. Ezekben a témákban születtek meg az alkotások, amelyek május 28-ig lesznek megtekinthetők a VMK-ban.

Úgy tűnik, nemcsak a szülők értékelik a gyerekek képeit, jelentette ki Mosonyi Emese. Kifejtette, Imréné Sebestyén Margit, az Apáczai Kiadó szerzője is felfedezte az alkotásokat, így azok egy része be is került a szeptemberben érkező ötödikes tankönyvekbe.

A rendezvényen Nagy Fanni, 3. osztályos tanuló adott elő egy népdalt.

Horák János
további cikkek
Isten jelen van a képzőművészetben is! kereszténység Isten jelen van a képzőművészetben is! A kommunikációs hangzavarban egy óra elcsendesülést ígér a tihanyi Rege cukrászda legújabb adventi digitális kiállítása, amelyen keresztény képzőművészek a kétkezi alkotásaikon keresztül mutatják be, hogy hogyan lehet Istenről beszélni szavak nélkül is. tegnap 10:18 A jövőben is tartaná az idei színvonalat a Művészetek Háza A jövőben is tartaná az idei színvonalat a Művészetek Háza Hivatalosan decemberben véget ér az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartogat még a jövő rengeteg érdekes eseményt számunkra. A Művészetek Háza csütörtökön tartotta meg évértékelőjét, ahol elmondták 2024-ben is ugyanekkora lelkesedéssel várják a látogatókat.   tegnap 14:12 Veszprém történelmét a város mindenkori lakói írják Veszprém történelmét a város mindenkori lakói írják Beutatták a Privát Veszprém családtörténetekről szóló könyvét csütörtökön a Fotonban, ezzel lezárva a helytörténeti projektet. tegnap 16:52 "Az operett műfaját ellenünk fordították, ideje látni, milyen jó is az!" "Az operett műfaját ellenünk fordították, ideje látni, milyen jó is az!" A Veszprémi Petőfi Színház december nyolcadikán mutatja be Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjét. A rendező Mészáros Árpád Zsolt színművész, akinek ez élete első rendezése. Részletesen beszámolt arról, hogyan látta megvalósíthatónak a színpadra állítást, és kiemelte a Veszprémi Petőfi Színház egész társulatát a műszakkal együtt, véleménye szerint az ország teátrumai példát vehetnének a csapatról... 2023. december 7. 22:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.