Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyerekrajzok a Laczkó Dezső Múzeumban

2013. május 20. 8:33
Testvérek címmel gyerekrajzokból és fotókból nyílt kiállítás a Lackó Dezső Múzeumban. A legjobbakat díjazták is a megnyitó alkalmával.

A Laczkó Dezső Múzeum Testvérek című pályázatára az egész országból érkeztek rajzok és fotók óvódásoktól, alsós és felsős általános iskolásoktól, valamint 14 év feletti gyerekektől.


További képek galériánkban

A megnyitón díjazták a résztvevőket és a legjobbakat oklevéllel, ajándékkal. De a legnagyobb jutalom, főleg az érdeklődő felnőtteknek a beérkezett alkotásokból összeállított kiállítás volt, melyet június 30-ig nézhetünk meg.

A tárlat nyitásakor kézműves foglalkozás várta a gyerekeket.

Díjazottak:
Óvodás csoport: 1. Daubner Anna (Cholnoky óvoda), 2. Sugár Alíz Natasa és Reiner Lilien (Szent Margit óvoda), 3. Sütő Rebeka Kiara (Cholnoky) és Fejes Gréta. 
Alsó tagozatosok: 1. Szabó Brigitta (B.tomaj), 2. Berki Zsanett (Igazgyöngy), 3. Grósz Benjamin, Palicsek Réka (B.szentkirály). 
Felső tagozatosok: 1. Tarsoly Viktória és Baczai Bianka (Igazgyöngy), 2. Tepper Laura (Rőthy Mihály Német Nemzetiségi Általános Iskola, Kislőd), 3. Horváth Márton (Weöres S., Pápa). 
Felnőtt: 1. Pető Orsolya, 2. Pintér-Kiss Viktória, 3. Fekete Tibor. 
Különdíjak: technikai különdíj: Juhász Henrietta (Igazgyöngy), valamint Kórodi J. Alexandra.

Pethő Imre
Cseh Zoltán
további cikkek
Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. tegnap 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. tegnap 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. 2024. szeptember 29. 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.