Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hungarikum lett a pörkölt

2013. május 30. 17:04 // Forrás: mti
Gasztromániások figyelem, a Hungarikumok Gyűjteményének részévé vált a karcagi birkapörkölt, amelyet a mai napig egyedülálló, még a nomád korban kialakult módon főznek.

A Magyar Értéktár is gyarapodott a hízott vízi szárnyas termékekkel, így például a libamájjal és a kacsamájjal.

Aki friss hungarikumot szeretne ebédelni, keresse meg a karcagi birkapörkölt receptjét a hamihami.hu oldalon!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.