Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Szávay Ági a páros után egyesben is búcsúzni kényszerült / Alize Cornet parancsolt álljt az újra erőre kapó magyarnak, ezzel ő jutott be Charlestonban az elődöntőbe

2008. április 20. 7:35
Miután Szafina sérülése miatt visszaléptek a páros verseny harmadik fordulóinak küzdelmeitől, Ági vereséget szenvedett a világranglista 40. helyezettjétől, Alize Cornettől. Ezzel számára befejeződött a charlestoni torna, de elkönyvelhetjük mérlegelésképpen, hogy a magyar lány végre kiegyensúlyozottan tudja hozni újra a tőle elvárható megbízható teniszt. Csak így tovább, Ági!
Első mérkőzésük volt egymás ellen, az esélyes a mérkőzés előtt mindenképpen Szávay volt, ellenfele ugyanis nem tartozik az élmezőnyhöz a világranglistán. Pár labdamenet után azonban kiderült, hogy csak idő kérdése, hogy a francia lány bekerüljön a legmagasabban jegyzett magyar teniszező környékére a rangsorban. Főleg fejben volt a meccsen nagyon rendben, mivel Ági brékeléseire mindig egyből tudott egy viszont-brékkel válaszolni. Az idegek csatáját sajnos mindkét szett végén a francia teniszezőnő bírta jobban, az utolsó játékokat Szávay adogatásából húzta be, és ezzel eldőlt, hogy ő játszhat a legjobb négy között Serena Williamsszel.

Szávay - Cornet 7:5, 6:4
Bitera Roland

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.