Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fergeteges buli a Bérletek Éjszakáján

2013. június 9. 9:23 // Forrás: Veszprémi Petőfi Színház
Fergeteges buli, hatalmas siker, igazi utcabáli hangulat, igényes gasztronómiai kínálat jellemezte a Bérletek Éjszakáját a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren pénteken.

Rengetegen táncoltak, énekeltek a színészekkel együtt a teátrum nagyszabású zenés, szórakoztató rendezvényén, amelynek keretében rendkívüli kedvezménnyel lehetett bérletet váltani a következő évad előadásaira.

A T-Boys együttes nyitószáma után Oberfrank Pál a színház igazgatója Gilbert Bécaud Nathalie című legendás számának hatalmas sikerű eléneklésével adta meg az alaphangját a rendhagyó és különleges koncertnek, a direktort zongorán kísérte a testvére, Oberfrank Péter. Halas Adelaida, az est háziasszonya könnyedén, vidáman, közvetlenül, a közönséget megnyerve konferálta a rendezvényt, amely a legendás Táncdalfesztiválok hangulatát megidézően zajlott. Az természetes volt, hogy a műsorvezető is dalra fakadjon az esten, nagy ováció közben énekelt Queen számot, duetteket és Koncz Zsuzsa ismert nótáját, a Mr. Alkoholt. A veszprémi társulat tagjai alaposan kitettek magukért, óriási sikerrel
léptek színpadra. Kéri Kitty úgy énekelte a Summertime című kultikus dalt Völgyesi Gyöngyi kíséretében, hogy arra még a legínyencebb Gershwin rajongók is felkapták a fejüket. Meszléry Judit Karády Katalin szellemiségét idézte meg vastaps közepette, Keresztes Gáborral együtt énekelte a tömeg Gianni Morandi népszerű számát, a Térden állva jövök hozzád címűt. Kőrösi Csaba igazi közönségkedvencként varázsolta el a nézőket olyan népszerű slágerrel például, mint a Kicsit szomorkás a hangulatom, de nem maradhatott ki repertoárjából a Nem csak a húsz éveseké a világ című sláger sem.  Módri Györgyi és Dominek Anna többek között a Rómeó és Júlia  musicalből énekelt a nézők ujjongása közben. 

A meglepetésvendég Keller János alaposan begyújtotta a rakétákat, megénekeltette, megtáncoltatta a közönséget a Lehetsz király című dallal, majd Szécsi Pálra emlékezve elénekelte a Két összeillő ember című népszerű számot is. Módri Györgyivel pedig a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical egyik ismert számát énekelte. Tóth Loon és Máté P. Gábor A szerenád című mesejátékból adott elő egy fülbemászó számot és ők dalolták az Eladó, kiadó most a szívem és Az első villamos című örökzöldeket. Szeles József Marináját több generáció együtt énekelte a kedvelt veszprémi színésszel, aki után Főző Ditta Cserháti Zsuzsa Árva fiú című slágerével érintette meg a közönség lelkét. A színészcsapat rangidős tagja, a 71 éves Vajda Károly Chattanooga choo choo című klasszikus számmal hódította meg a szép számú érdeklődőt. Baranyi Péter énekesi bravúrral szórakoztatta a nézőket, a Sohase mondd című dalt olyan mély hangnemben adta elő, hogy bármelyik operaénekesnek dicsőségére válhatott volna.

Trokán Anna és Nagyhegyesi Zoltán igazi buli hangulatot teremtett a Csavard fel a szőnyeget című Hungária klasszikussal, Oberfrank Pál Charlie nyomdokaiba lépve rekedtes hangon zengte az éjszakába: Nézz az ég felé! Az esten a színészek mellett színpadra lépett Péti Krisztina dramaturg, rendezőasszisztens, énekelésben is jeleskedett, csakúgy mint Keresztes János, a teátrum művészeti titkára, aki a Quimby Most múlik pontosan című számával aratott nagy sikert. Amikor pedig a hajnalig tartó buli végén a SingSingSing produkcióból ismert gitáros, Nagy Miklós rázendített a Pocsolyába léptem című nagy buli dalra, akkor már szinte mindenki táncolt a színpad előtt. A végén nem maradhatott el az Azért vannak a jó barátok című Máté Péter sláger Bécsi Kamilla szólójával. A nagy sikerű rendezvény ötletgazdája Kellerné Egresi Zsuzsanna a színház értékesítési vezetője elmondta: szeretnék jövőre is megrendezni a Bérletek Éjszakáját.

vehir.hu
további cikkek
Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. tegnap 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. tegnap 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. 2024. szeptember 29. 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.