Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Patak-Party – új találkozóhely a Séd - völgyben

2013. június 15. 14:34
Laza, hangulatos, de egyben minőségi találkozóhellyel, a Patak-Party Rendezvénykerttel bővült a Séd - völgyének kínálata.

dr. Navracsics Tibor csapra veri a söröshordót

-Jó veszprémi politikusnak lenni, hiszen az utóbbi időkben számtalan, Veszprém színvonalát emelő beruházást adtunk át. Olyan szolgáltatásokat, melyek minőségben, igényességben, programokban önmagában turistacsalogatóak. Mi veszprémiek tudjuk milyen szép a városunk, de ezt a belföldi és külföldi turistáknak meg is kell mutatni. Ez a hely is ezt segíti elő, ezen a téren erősíti városunk turisztikai kínálatát – mondta köszöntőjében dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, városunk országgyűlési képviselője.

Márkus László

Márkus László tulajdonos megnyitójában elmondta, a Kolostorok és kertek fejlesztésének köszönhetően egyre többen keresték, keresik fel a Séd-völgyet. Sokan a mozgás öröméért biciklivel, görkorcsolyával, vagy futva jönnek ide, mások csak sétálva gyönyörködnek a szépséges földrajzi környezetben.  Nekik szerettek volna egy árban, hangulatban könnyedebb helyet kínálni. A finom Passau-i sörök mellett, bajor ételek várják a betérőket. Sőt sok esetben program is, hiszen a vendéglátóhely színpaddal is rendelkezik.

Markovszky György a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a vállalkozó merészségét dicsérte. Véleményes szerint a válság idején kell beruházni, és ezzel a befektetéssel lehet azonnal meglovagolni a fejlődést. 

A megnyitó végén dr. Navracsics Tibor csapra vert egy bajor söröshordót, és ezzel kezdetét vette a Patak-Party első rendezvénynapja.

Pethő Imre
Horák János
további cikkek
A sporttal népszerűsítették a honvédelmet katonaság A sporttal népszerűsítették a honvédelmet Idén is megszervezte a Veszprémi Toborzóiroda a hagyományos haditorna versenyét, amin a környék iskoláinak kamaszkorú diákjai mérhették össze képességeiket olyan területeken, amelyek a katonák hivatásában is fontosak. ma 15:01 Farkasgyepű-Bakonybél között fut az Év Erdei Kerékpárútja Farkasgyepű-Bakonybél között fut az Év Erdei Kerékpárútja Rekord részvétel mellett ért véget az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) pályázata, amelyben Magyarország legkedveltebb erdei kerékpárútját lehetett megválasztani, immár negyedik alkalommal. A nagyközönség öt, döntőbe került útvonal egyikére adhatta le szavazatát. Az útvonalakon közösségi tekerések is voltak. ma 11:23 Navracsics Tibor: adottak a feltételek a központi és a helyi hatalom szövetségéhez Navracsics Tibor: adottak a feltételek a központi és a helyi hatalom szövetségéhez A demokratikusan választott önkormányzatok rendszerében 35 év alatt megteremtődtek a feltételei egy olyan felfogásnak, hogy a központi hatalom és a helyi hatalom szövetségese legyen egymásnak – hangsúlyozta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Székesfehérváron, a helyi önkormányzatok napja alkalmából rendezett hétfői ünnepségen. ma 9:36 Orbán Viktor: új gazdaságpolitikára van szükség Orbán Viktor: új gazdaságpolitikára van szükség A jövőben új gazdaságpolitikára és új gazdasági megoldásokra is szükség lesz, ha gazdasági sikereket akarunk elérni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben hétfőn napirend előtt. tegnap 14:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.