Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mindenkit megmozgattak

2013. június 24. 12:19
Egész napos kikapcsolódásra, közös sportolásra várták az érdeklődőket hétvégén a Kolostorok és kertek rendezvényterületén.

Családi napnak indult a projekt, amiből végül egy egészséges életmódra nevelő program született, amit egy jótékonysági céllal is összekötöttünk - foglalta össze a szombati Fitt Family Day társszervezője, Mátai Balázs a rendezvény jelentőségét, amely Székesfehérvár és Budapest után nálunk szórakoztatta a helyieket szombaton.

A fittnes- és sportbemutatók mellett zenei blokkok is megtalálhatók voltak a programban. A szervezők célja között szerepelt, hogy minél több helyi egyesület bemutatkozhasson, ennek fényében délelőtt 10 órától estig folyamatosan pörögtek az események a színpadon. - Jövőre szeretnénk visszajönni, mert Veszprémben példa nélküli volt a fogadtatás és az összefogás - fogalmazott Mátai Balázs, akitől megtudtuk, a rendezői költségek levonását követő fennmaradó összeget jótékony célra, a Veszprémi Nagycsaládosok Egyesületének ajánlották fel.

A sportbemutatók mellett koncertek is színesítették a programot

- Szükség van az ilyen jellegű programokra, az emberek figyelmét rá kell irányítani az egészséges életmódra, hogy ne csak a szappanoperákat, vagy éppen a számítógép monitorát bámuljuk. Amikor van egy kis szabadidőnk, azt igyekezzünk mozgással tölteni - adott hangot véleményének Mátai saját magára is ráparancsolva.

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.