Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Változások a füredi keretben

2013. június 24. 20:27
A férfi kézilabda élvonal hetedik helyén záró Balatonfüred Juhász Károly mellett három fiatal játékossal erősítette meg keretét, Németh László és Szabó Tamás azonban távoztt.

Juhász Károly 1987-es születésű irányító játékos, többszörös korosztályos válogatott és 2010-ben Szöllősi Bencével és Szabó Tamással együtt tagja volt a főiskolai világbajnokságot megnyerő Rosta-csapatnak.

A PLER-ben nevelkedett, majd az NB I-ben Százhalombattán mutatkozott be Sótonyi László kezei alatt (27 meccs/58 gól). Megfordult a Debrecen (31/55), a Mezőkövesd (15/31) és a Gyöngyös (32/84) csapataiban, míg a legutóbbi idényben az élvonalba törekvő egriek (22/127) játékosa volt.

Juhásztól azt várja a szakvezetés, hogy tapasztalt NB I-es játékosként stabilitást adjon a fiatal tehetségekkel teli csapatunknak.

A BKSE fiatal játékosai közül Pordán Gáborral, Törteli Koppánnyal és Vasvári Ádámmal kötött négyéves szerződést. Valamennyiüktől azt várjuk, hogy a junior- és az NB I/B-s csapaton túl a felnőttek között is megmutassák oroszlánkörmeiket.

Németh Laci elhagyta a klubot, s egyéves szerződést írt alá Orosháza együtteséhez. A fiatal balszélső sokszoros korosztályos válogatottként érkezett Füredre Veszprémből. Tehetségét a sérülésektől sem kímélt füredi éveiben igazolta, ugyanakkor a sokszoros válogatott csapatkapitány, Pásztor István mögött a szükségesnél kevesebb játéklehetőséget kapott. Így most, a lejáró szerződése után Orosházán folytatja, ahol első számú szélsőként megkaphatja azt a lehetőséget, amely a továbblépéséhez kell.

Az eddig kölcsönben Orosházán játszó beállós, Benmiloud Yassine is aláírt az alföldiekhez, míg a kapus, Szabó Tamás a PLER-hez szerződött.

vehir.hu
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.