Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
19°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
19°C

Humánerőforrás-fejlesztés az Alap Európa Fejlesztő és Tanácsadó Kft-nél

2013. július 5. 15:39

A Veszprémben működő Alap Európa Kft. 4 350 000 Ft 100%-os vissza nem térítendő támogatást kapott a ”Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázaton TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0422 azonosító számmal az Új Széchenyi Terv keretében. A támogatásból 32 alkalmazott képzésére került sor. A megszerzett képesítések hosszú távon segítik a cég tevékenységi körének megerősítését, piaci szerepét, és nem utolsó sorban erősítik a munkavállalók szakmai felkészültségét.

Az Alap Európa Kft. bérmunka és minőségmenedzsment szolgáltatásokat kínál elsősorban az autóipar területén, amelyek lehetővé teszik a termelési folyamatok optimalizálását, a szállítási határidők betartását, az adminisztrációs terhek csökkentését. Tapasztalatuk van továbbá a jármű- és repülőgépiparban, valamint egyéb műanyagipari termékek válogatásában. Tevékenységüket igény szerint a megrendelő, a beszállító vagy saját utómunka-területükön végezik. Fő céljuk a legjobb szolgáltatás nyújtása mellett a megbízó érdekeinek képviselete. Kollégáik a termeléshez igazodva biztosítják a szolgáltatást, anyagáramlást, illetve igény szerint állandó ügyeletet tartanak fenn. Just-in-time rendszerben működő üzemekben közvetlen a kapcsolat a beszállító-speditőr-SQA-WEK-termelés lánc elemeivel.

A vállalat a piaci szerepének megőrzése, szolgáltatásainak bővítése, valamint a munkavállalók szakmai felkészültségének erősítése érdekében indult a ”Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázaton. A projekt keretében az alkalmazottak közül harmincketten az alábbi négyféle képzésen összesen 38 tanúsítványt szereztek: minőségirányítási belső auditor, targoncavezető (középfokú OKJ-s képesítés), forrasztástechnikai szakmai továbbképzés, IPC-A-610 – elektronikai szerelvények elfogadhatósága (IPC CIS tanúsítvány).

A célok megvalósításához a cég 4 350 000 Ft, 100%-os vissza nem térítendő támogatást nyert, amit képzésekre, valamint üzleti tanácsadásra és a tájékoztatási
kötelezettségre fordított.

Alap Európa Kft.
Cím: 8200 Veszprém, Állvány u.7.
Honlap: alapeuropa.com
www.ujszechenyiterv.gov.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.