Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Junior vb: nem bírtunk a házigazdával

2013. július 15. 22:48 // Forrás: MKSZ
A magyar junior férfi kézilabda-válogatott Szlovénia után a házigazda bosnyákoktól is kikapott a vb-n.

A nyitónapi egygólos veresége után a házigazdák ellen javíthatott a magyar férfi junior válogatott a Bosznia-Hercegovinában zajló világbajnokságon.

Gyurka János csapata jól is kezdte az előzetes erőviszonyok tekintetében a csoport második helyéről döntő derbit, sőt, az első félidő végén magabiztos játékkal vezetett. Ám a fordulást követően állva hagytak bennünket a házigazdák, akik sorozatban nyolc gólt lőttek úgy, hogy mi egyet sem. Ezt követően pedig hiába kapaszkodtak a magyar fiúk, a második félidőben lőtt öt gól kevés volt a pontszerzéshez. Kedden pihenőnap következik a tornán.

Férfi U21-es világbajnokság, C csoport, 2. forduló:
Magyarország–Bosznia-Hercegovina 21-25 (16-11)
Szarajevó, játékvezetők: Erdogan, Özdeniz (dánok).
Magyarország: Váczi, Balogh (kapusok), Auth 5, Debreczeni 4, Gerdán, Győrfi, Koller, Kovacsics F., Lezák, Nagy D. 1, Németh B., Oláh T. 3, Pulay 1, Schneider 1 (1), Szöllősi Ba. 6, Zdolik. Szövetségi edző: Gyurka János.
Bosznia-Hercegovina: Cavar, Serdarevic (kapusok), Ajkunic, Bezbradica, Bubalo 2, Eres 2, Gradan 4, Halilkovic 4, Jankovic, Kasumovic, Malinovic 4, Memic, Milas 3, Milicevic 1, Peric 3, Zulfic 2. Szövetségi edző: Enid Tahirovic.
Kiállítások: 12, ill. 16 perc.
Hétméteresek: 2/1, ill. 2/1.

További eredmények:
Argentína-Szlovénia 17-31 (5-16)
Dél-Korea-Kongó 27-24 (15-12)

A magyar válogatott csoportmérkőzései:
Július 14. Szlovénia-Magyarország 33-32 (14-19)
Július 15. Magyarország-Bosznia-Hercegovina 21-25 (16-11)
Július 17. 16:00: Kongó-Magyarország
Július 18. 16:00: Magyarország-Argentína
Július 20. 16:00: Dél-Korea-Magyarország

vehir.hu
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.