Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vb-nyolcaddöntőt ért a hajrá

2013. július 21. 10:30 // Forrás: MKSZ
Magyarország két góllal legyőzte Dél-Koreát az U21-es férfi kézilabda-világbajnokságon, s továbbjutott a nyolcaddöntőbe, ahol Spanyolország következik.

A koreaiak ellen előzetesen egy pont kellett a magyar válogatottnak a biztos továbbjutáshoz. Nos, a teljes mérkőzés során döntetlen közelben mozgott az eredmény, a második félidőben jobbára ázsiai vezetéssel, de Gyurka János csapata akkor adott bele mindent, amikor a leginkább kellett: a végén. Így a magyar csapat két góllal nyert, és a nyolcaddöntőben folytathatja a világbajnokság küzdelmeit Spanyolország ellen – számolt be a magyar szövetség honlapja..

Férfi U21-es világbajnokság, Bosznia-Hercegovina, C-csoport, 5. forduló:
Magyarország–Dél-Korea 33-31 (13-13)
Szarajevó, játékvezetők: Zotin, Volodkov (oroszok).
Magyarország: Váczi, Balogh (kapusok), Auth 4 (3), Debreczeni 9, Gerdán, Győrfi, Koller 2, Kovacsics F., Lezák 1, Nagy D. 1, Németh B. 2, Oláh T. 1, Pulay 3, Schneider, Szöllősi Ba. 1, Zdolik 9. Szövetségi edző: Gyurka János.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc.
Hétméteresek: 4/3, ill. 5/3.

A csoport végeredménye: 1. Szlovénia 10 p, 2. Bosznia-Hercegovina 7 p, 3. Magyarország 6 p, 4. Argentína 4 p, 5. Dél-Korea 3 p, 6. Kongó 0 p.

További mérkőzések:
Július 21.: pihenőnap
Július 22.:
Nyolcaddöntők (Szarajevó):
13:30 Németország-Franciaország,
13:30 Szlovénia-Brazília,
16:00 Tunézia-Horvátország
16:00 Egyiptom-Bosznia-Hercegovina,
18:30 Dánia-Svájc
18:30 Magyarország-Spanyolország
21:00 Hollandia-Szerbia
21:00 Svédország-Argentína

vehir.hu
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.