Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Két helyen ég az erdő Veszprém-Gyulafirátóton

2013. augusztus 20. 19:23 // Forrás: mti
Két különböző helyen, egymástól egy kilométer távolságra ütött ki tűz a gyulafirátóti erdőben kedden, a lángok lakott területet nem veszélyeztetnek - erősítette meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

 Zsigray Dániel elmondta, hogy a tűz megfékezéséhez veszprémi, balatonfűzfői, siófoki, székesfehérvári és pétfürdői tűzoltók vonultak ki. Az erdő a két helyszínen négy, illetve öt hektáron ég. 

FRISS: A legmagasabb, ötös kiemelt fokozatban oltják a kora este kigyulladt erdőt Veszprém Gyulafirátót városrészén - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd este az MTI-t.   Csépányi-Barczi Petra elmondta: mintegy ötven tűzoltó dolgozik a lángok eloltásán, a tűzre lobbant területet mindeddig nem sikerült körülhatárolni.   Az igazgatóság ügyeletese korábban azt mondta: két helyen ütött ki tűz a gyulafirátóti erdőben, a szóvivő ezt az információt azzal egészítette ki, hogy a két tűz immár "összeért", mintegy 30 hektáron lángol az erdő.  A tűz lakott területet nem veszélyeztet - erősítette meg a korábbi közlést.

vehir.hu
Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.