Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Ilyés Ferenc: Lemgo / Nyáron távozik Veszprémből a válogatott klasszis

2008. november 26. 18:30
A szezon végén elhagyja az MKB Veszprém csapatát, s a Bundesligában folytatja pályafutását Ilyés Ferenc. A 102-szeres válogatott játékos annak ellenére döntött a távozás mellett, hogy jelenlegi csapatától is kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot. A balátlövő két évre kötelezte el magát a német csapathoz.

A székelyudvarhelyi nevelésű, a Szeged és a Veszprém csapatával is bajnoki címig jutó játékos komoly vesztesége az MKB-nak, ugyanis Ilyés mind támadásban, mind védekezésben alapembere a magyar bajnokcsapatnak.


A 26 éves kézilabdázó a kezi.hu internetes portálnak tett nyilatkozatában elárulta, hogy a további fejlődése érdekében határozott a távozásról. Mint elmondta a Bundesliga óriási kihívást jelent számára, ahol hétről hétre rangadókon bizonyíthat.

Könnyen lehet, hogy a Lemgo jövőre két magyar átlövővel rohamozza az ellenfelek kapuját, ugyanis a német élvonal második helyén álló csapatát Mocsai Tamás személyében már erősíti honfitársunk.



Korábban Marko Vujin, az együttes jobbátlövője jelentette be, hogy 2009. nyarát követően a szintén német élvonalbeli Gummersbach játékosa lesz.
Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.