Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ismét jól szerepeltek a veszprémi dzsudokák

2008. november 28. 17:16 // Forrás: Horváth László elnök, Domonkos László Judo SE
Két rangos eseményen vettek részt a november 22-én és 23-án a Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület (VEJSE) cselgáncsozói.

A 2008.11.22-i Budapest bajnokságon Windischmann Bence második, míg Kékesi Péter az ötödik helyen végzett. Másnap 2008.11.23-án Győrben rendezték meg az első Széchenyi kupát, melyen a rendezők szerint sem várt, nagy létszámú mezőny gyűlt össze. A hosszúra nyúlt rendezvényen első helyezett lett Nagy Viktória és Windischmann Bence, aki az egy korcsoporttal idősebbek között is nyerni tudott. Ezüstérmes lett John Dávid és Bakay Bálint, Tóth János pedig a bronzérmet szerzett. Az első versenyén induló Kozma Dániel kiváló versenyzéssel hetedik helyezett lett.
Zatkalik Dávid
további cikkek
Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. ma 20:59 Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! küzdősportok Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! A VEDAC kiválósága, Bécsi Nikolett és a Veszprémi Taekwon-do SE újonca, Kovács Adrienn is tagja volt a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett erőtörésben a Lengyelországban rendezett AETF Taekwon-do Európa-bajnokságon. ma 15:11 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Babicz Mihály az év veszprémi rendőre Babicz Mihály az év veszprémi rendőre 2024-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkája elismeréséül Babicz Mihály rendőr alezredes részére Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta. ma 13:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.