Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Gyerekeknek gyűjt a Jobbik

2013. szeptember 13. 8:56 // Forrás: Jobbik
Az SOS Gyermekfalunak gyűjt a Jobbik, a párt közleményben tudatta a részleteket.

Kovács Rajmund: Jótékonysági kezdeményezés indult 3 évvel ezelőtt. Országos összefogással idén is adománygyűjtés kezdődött a kecskeméti SOS Gyermekfalu részére, melyet az ország minden részéről oda érkező motorosok szeptember 21-én visznek el és nyújtanak át a gyerekeknek, és a gyermekfalu dolgozóinak. Motoros bemutatóval,motoroztatással egybekötött egész délutános program keretében igyekeznek emlékezetessé tenni a faluban élő gyerekek napját.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprémi Alapszervezete is támogatja ezt a nagyszabású akciót. Ezúton szeretnénk Veszprém város lakosaihoz felhívást intézni. A kezdeményezés kapcsán várunk 0-18 éves gyermekek számára ruhaneműt, játékot, könyveket és tartós élelmiszert. Az adományozók leadhatják felajánlásaikat a Jobbik veszprémi irodájában (Budapest út 2.) nyitvatartási időben. Ha bárki nagyobb mennyiségű adományt tud felajánlani a gyermekek részére, akkor az irodában megadhatja nevét, elérhetőségét, lakcímét és elmegyünk személyesen a felajánlásokért, amelyeket szeptember 19-ig várunk. Ha a megyéből bárki szeretne motorral csatlakozni a kecskeméti túrához, attól kérem, hogy szintén a Jobbik irodájában jelentkezzen. Buzdítani szeretnénk mindenkit, hogy lehetőségei szerint támogassa ezt a nagyszerű eseményt és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy a Gyermekfaluban élő gyermekek mindennapjait egy kicsit színesebbé tehessük.

A Jobbik veszprémi szervezetének honlapján is megtalálhatóak az adományozással és a
túrával kapcsolatos információk és elérhetőségek.

Forgóné Kelemen Judit: A Jobbik, ahogy eddig is, ez után is csatlakozik a hasonló kezdeményezésekhez. 2010-ben az árvizet, majd a vörös iszap katasztrófát követően az egész
ország megmozdult, így mi Jobbikosok is. A Kossuth utcán illetve a Jobbik irodában gyűjtöttük az adományokat a katasztrófát elszenvedett családok számára. Erdélybe- Csángóföldre könyvadományokat gyűjtöttünk nagy sikerrel. Most a motoros egyesület felhívásához csatlakozunk. Ahogy egy természeti katasztrófa egy országot képes megrendíteni, gyakran visszafordíthatatlan folyamatokat elindítani, úgy az ember, egy kisgyermek életében ugyan ilyen hatással bír a szülők valamilyen okból való elvesztése. Az SOS gyermekfalvakban dolgozó szakemberek igyekeznek mindent megtenni a gondozásukra bízott gyerekek érdekében, de nekik is sokat jelent, ha nem maradnak egyedül problémáik megoldásában. Az ehhez hasonló akciók áttételesen az ő megsegítésükre is szerveződnek, de természetesen a gyermekek állnak a középpontban. Most szeptember lévén itt az iskolakezdés időszaka, amikor a terhek, az anyagiak is súlyosbodnak. Ehhez próbálunk segítséget nyújtani a rendelkezésünkre álló eszközökkel.

vehir.hu
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.