Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

„Edzőmeccsnek is gyenge volt”

2013. szeptember 13. 20:53
A veszprémi férfi kézisek már a szünetben húsz góllal vezettek, végül pedig huszonhéttel győztek a Cegléd elleni pénteki bajnokin.

A címben közölt sommás megállapítás nem a tudósítótól, hanem Kökény István ceglédi edzőtől származik, aki a mérkőzés után nyilatkozott meglehetősen önkritikusan portálunknak.

A képre kattintva galéria nyílik!

No, de vissza a találkozó elejére: a címvédő szó szerint állva hagyta ellenfelét a kezdő sípszó után, a 8. percben már 7:1 állt az eredményjelzőn. A hazaiak játszi könnyedséggel kerültek helyzetbe, amelyeket magabiztosan értékesítettek is. Az ellenfél azonban sem védekezésben, sem támadásban nem tudott felnőni a feladathoz, így már bő tíz perc után kialakult a tízgólos különbség (12:2).

Fazekas eszén több mint negyedórán keresztül nem tudtak túljárni a vendégek, a parádés formában védő hálóőr hétmétereseket és ziccereket is védett. Huszonkét percet kellett várni a harmadik vendég találatra (19:3), ám Tezic főszereplésével hamar húszra hízott a bakonyi fór. A Pest megyeiek kettőt még berámoltak a szünet előtt, de a különbség nem változott (25:5).

Fordulás után Lepsényinek köszönhetően már többször kellett a hálóba nyúlni Fazekasnak, igaz, közelebb így sem tudtak kerülni a vendégek (40. perc: 31:11). Sőt, Iváncsik Tamás góljaival nem sokkal később már huszonnégy volt közte. Carlos Ortega Pesic mellett ezúttal két fiatalnak – a balátlövő Ligetvárinak és a jobbszélső Gyenének – is lehetőséget adott. Előbbi kettő, utóbbi öt akciógóllal hálálta meg a spanyol tréner bizalmát.

A meccs háromnegyedénél az ellenfél portása, Bartucz hívta fel magára a figyelmet, miután zsinórban három hatalmas helyzetet is hárított. A mieinknél pedig Iváncsik Gergő vállalt oroszlánrészt a gólzáporból a hajrában. A 43:16-os végeredményt a Kőkény-csapat legeredményesebbje, Lepsényi állította be.

Férfi kézilabda NB I, 3. forduló:
MKB-MVM Veszprém–Ceglédi KKSE 43:16 (25:5)
Veszprém Aréna, 1300 néző. Vezette: Natkai, Szalay.
Veszprém: FAZEKAS – GULYÁS 6, Nagy L. 1, SULIC 5, Rodriguez 2, Ilic 4, UGALDE 5. Csere: Terzic 3, GYENE 5, Iváncsik G. 4, Pesic 2, Schuch 1, Ligetvári 2, Iváncsik T. 3. Vezetőedző: Carlos Ortega.
Cegléd: Bősz – Pocsai 2, Takács B. 2, Vujovic, Antal Sz. 2, LEPSÉNYI 6, Hódi. Csere: BARTUCZ, Lakos (kapusok), Bíró 1, Varga P., Lászlai 2, Dengi 1, Csőke 1, Endrédi. Vezetőedző: Kökény István.
Kiállítások -, ill. 2 perc.
Hétméteresek: 3/0, ill. 2/0.

Edzői nyilatkozatok

Carlos Ortega: – Remek kezdés után végig kiválóan működött a védekezésünk, elégedett vagyok a csapat hozzáállásával.

Kőkény István: – A szerdai tatabányai meccs sokat kivett belőlünk, ráadásul túlzottan tiszteltük a veszprémieket. Nagyobb küzdelmet és keményebb, harcosabb védekezést vártam a csapatomtól. Ez így sajnos edzőmeccsnek is gyenge volt, nem tudtuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát

Galéria
MKB-MVM Veszprém KC – Ceglédi KKSE 43:16
Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.