Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

NB I/B: Élre állt a Csoknyai-csapat

2013. szeptember 30. 19:37 // Forrás: keziakademia.hu
Az MKB-MVM VEKA fölényes sikert aratott a tavaly még élvonalbeli Pécs ellen, s élre állt a másodosztályú kézilabda-bajnokságban.

Az akadémisták NB I/B-s csapata harmadik bajnoki mérkőzését is megnyerte. A Vecsés, a Komló után ezúttal a tavaly még élvonalban kézilabdázó pécsiek bánták a veszprémi vendégjátékot. Ezzel az újabb bravúros sikerrel a hét közepén a junior válogatott élére kinevezett Csoknyai István edző vezette VEKA listavezető a másodosztályban – számolt be a keziakademia.hu.

Férfi kézilabda NB I/B, 3. forduló:
MKB-MVM VEKA–Pécs 39-27 (13-11)
Veszprém, 50 néző. Vezette: Tomecsko, Unyatinszki.
VEKA: KISÉK M - BUJDOSÓ 7, Pásztor, GULÁS 4, Priczel 3, Ligetvári 3, ZAKICS 6. Csere: BORBÉLY (kapus), Pócz Nagy 2(1), Horváczki 2, Szeitl HORVÁTH 4, AlbertTóth 1, Kanczel 1, VIZES 6 (2), Bonyhádi. Edző: Csoknyai István.
Kiállítás: 14 illetve 22 perc.
Hétméteres: 3/3 illetve 4/3.
A pécsiek legjobb dobói: Kovács 6, Kálic 5.

Nyilatkozatok

Csoknyai István: – Csak a dicséret hangján szólhatok csapatom teljesítményéről. Az első félidőben megfogott bennünket az ellenfél kapusa, Nikolic Neboisa, aki nagyon sok ziccerünket hárította. Szerencsére fordulás után lecserélték, amit sikerült kihasználnunk. Úgy érzem, mindenre volt válaszunk az ellenfél húzásaira, s nem várt különbségű, de ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk volt élvonalbeli ellenfelünk ellen.

Bujdosó Bendegúz: – Tartottunk az összecsapástól, hiszen mégis csak egy volt NB I-es csapatot fogadtunk. Az első félidő bizonytalanságai után remek csapatjátékkal felülmúltuk a rutinosabb pécsieket. Örülök, hogy hét gólommal hozzá járulhattam ehhez a bravúros győzelemhez.

Éles József edző ifjúsági csapata óriási küzdelemben 36-35-re nyert a Pécs ellen.

vehir.hu
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.