Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jobban van Karl-Erik Böhn

2013. október 14. 18:17 // Forrás: MTI
A decemberi, szerbiai világbajnokság előtt álló magyar női kézilabda-válogatott képet kaphat az október 25-27-ig tartó szombathelyi tornán arról, hogy hol tart a felkészülésben.

Siti Beáta, a csapat másodedzője a magyar szövetség honlapjának elmondta: a Provident Kupán három kemény rivális, Norvégia, Brazília és Horvátország ellen kell bizonyítani.

"Képet kaphatunk arról, hogy egy kisebb sorozatterhelésből hogyan tudunk építkezni, továbblépni és gyorsan regenerálódni, mert erre nagyon nagy szükségünk lesz a világbajnokságon is" - mondta Hajdu János megbízott szövetségi kapitány segítője.

A válogatott másik segítője, Tord Ellingsen - aki már a csontvelő-átültetésen átesett Karl-Erik Böhn mellett is dolgozott - hozzátette, Böhn az egy hónappal ezelőtti műtéte után már jobban van. A korábbi szakvezető szervezetében elindult a fehérvérsejt-termelődés, így hamarosan otthon, speciális körülmények között gyógyulhat tovább.


A szombathelyi Provident Kupa programja:
október 25.:
17.00 Magyarország-Norvégia
19.00 Horvátország-Brazília
október 26.
13.05 Magyarország-Brazília
15.05 Horvátország-Norvégia
október 27.
10.00 Brazília-Norvégia
12.05 Magyarország-Horvátország

vehir.hu
további cikkek
Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17 Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Veszprém Handball Club Xavier Pascual: ez a mérkőzés katasztrófa volt Xavier Pascual Fuertes vezetőedző katasztrófának nevezte a Veszprém HC szerda esti mérkőzését, melyet 39-30-ra elveszített a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 9:26 Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban Veszprém Handball Club Kijózanító pofon: a Veszprém súlyos vereséget szenvedett Lisszabonban A portugál bajnok Sporting a játék minden elemében felülmúlva kilenc góllal verte a rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó, hitehagyott Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 2024. szeptember 25. 22:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.