Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kézilabda: sorsoltak a kupában

2013. november 7. 15:11
A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi és női Magyar Kupa nyolcaddöntőinek párosítását – számolt be a keziszovetseg.hu. Az MKB-MVM Balmazújvárosra, a Barabás Győrbe látogat.

A versenykiírás értelmében a sorozatba immár a 2012/2013. évi felnőtt NB I-es bajnokság első négy helyezettje, azaz az MKB-MVM Veszprém, a Pick Szeged, a Csurgó és a Grundfos Tatabánya, illetve a Győri Audi ETO, az FTC Rail Cargo Hungaria, az ÉTV Érd és a Vác is bekapcsolódik.

A továbbjutás sorsa egy mérkőzésen dől el, az elöl álló csapatok pályaválasztásával. 

A címvédő MKB-MVM Veszprém az NB I/B Keleti csoport második helyén álló Balmazújváros együtteséhez látogat, amely az előző körben az élvonalbeli Mezőkövesdet búcsúztatta.

A tavalyi bronzérmes Veszprém Barabás a szintén másodosztályú VKL SE Győr otthonában szerepel.


Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő:
PLER Budapest–Csurgó
FTC Bástyamillenium–Békés
Nyír Flop Holding Nyíregyháza–SZESE Győr
Kőnig Trade Balmazújváros–MKB-MVM Veszprém
Dabas VSE–B.Braun Gyöngyös
Százhalombatta–Cegléd
Balatonfüred–Pick Szeged
Tatai AC–Grundfos Tatabánya
Hivatalos játéknap: 2013. december 11.


Női Magyar Kupa, nyolcaddöntő:
VKL SE Győr–Veszprém Barabás Duna Takarék KC
Kispest–Fehérvár KC
Eszterházy KFSC GlobalSafe–Dunaújvárosi Kohász KA
Inárcs Örkény–FTC Rail Cargo Hungaria
ÉTV Érd–Békéscsabai ENK SE
Győri Audi ETO–Ipress Center Vác
Kézi Szeged SE Algyő–DVSC TVP
MTK Budapest–Siófok Galérius Fürdő
Hivatalos játéknap: 2013. november 20.

vehir.hu
további cikkek
Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT Veszprémi KKFT Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT A remekül hajrázó Veszprémi KKFT hullámzó mérkőzésen nyert a vendég Csömör ellen péntek este a férfi kézilabda NB I/B-ben. ma 23:07 Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém Veszprém Handball Club Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém A Veszprém Handball Club szombaton brazil Taubatéval, vasárnap pedig a házigazda Zamalek csapatával találkozik Egyiptomban a klubvilágbajnokság csoportkörében. Továbbjutás esetén európai sztárcsapatokat kell legyűrni az elsőségért. ma 22:06 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.