Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mikulás-kupán a veszprémi dzsúdósok

2008. december 10. 16:55 // Forrás: Horváth László elnök, Domonkos László Judo SE
Évzáró Mikulás-kupa dzsúdó versenyt rendezett a Domonkos László Veszprém Judo Sportegyesület. Egy mozgalmas év zárásaként, lehetőséget kívántak biztosítani a kezdő dzsudokák számára, hogy megízleljék a versenyek hangulatát.
Ennek megfelelően 81 versenyző adta le nevezését, melynek nagy része a fiatal gyermek kategóriából érkezett a megye klubjaiból, így Ajkáról, Balatonfüredről, Nemesvámosról, Zircről, és természetesen Veszprémből. A remek hangulatú versenyen a szervezők mindenkinek oklevéllel és ajándékkal kedveskedtek.


December 6-án Nagykanizsán a jubileumi 10. nemzetközi Mikulás-kupát rendezték, amelyen a magyar klubokon kívül román, horvát és szlovén csapatok is részt vettek.

A rendkívül kiegyensúlyozott és nagy létszámú mezőnyben a Domonkos László Veszprémi Judo Sportegyesület hét versenyzője is eredményesen szállt harcba. John Dávid, Horváth László Levente, Horváth Dorottya az első, Bakay Bálint második, Windischmann Bence harmadik, Szarka Dániel negyedik, John Réka az ötödik helyen végzett.

Horváth Dorottya a serdülő kategóriában is versenyzett, ott a harmadik helyet szerezte meg.

A csapat legeredményesebb versenyzője John Dávid különdíjat kapott.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.