Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

MKB-MVM: nyolc között a kupában

2013. december 11. 20:10
Carlos Ortega együttese tizenegy góllal verte a másodosztályú balmazújvárosiakat a Magyar Kupa negyedik fordulójában.

Idei utolsó előtti fellépésén az NB I/B Keleti csoportjában második helyen álló Balmazújvároshoz látogatott a veszprémi férfi kézilabdacsapat a Magyar Kupa szerdai nyolcaddöntőjében.

Az mkb-mvmveszprem.hu tudósítása szerint a mieink kezdtek jobban, a játékrész harmadának végén már 4:10 állt az eredményjelzőn.  Ezt követően azonban érdekes fordulatot vett a találkozó: a vendéglátó 12:12-nél utolérte ellenfelét, majd a 20. percben a vezetést is átvette. A félidő hajrája ismét a bakonyiaké volt, akik ötgólos fórral vonulhattak a szünetre (14:19).

A második felvonás már semmilyen izgalmat nem tartogatott. A sorozat címvédője folyamatosan növelte előnyét, így a 41. minutumban már tíz volt közte (18:28). A nyolc találatig jutó Iváncsik Tamás és az ötgólos Vilovski vezetésével a Veszprém végül tizeneggyel nyert (28:39), s bejutott a legjobb nyolc közé.

Iváncsikék szombaton Vácott zárják az esztendőt.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 4. forduló:
Balmazújváros–MKB-MVM Veszprém 28:39 (14:19)
Legjobb góldobók: Temesvári, Füleki, Kovecech, Hajdúm István 4-4, ill. Iváncsik T. 8, Vilovski 5, Ruesga, Nagy, Ugalde 4-4. 

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT Veszprémi KKFT Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT A remekül hajrázó Veszprémi KKFT hullámzó mérkőzésen nyert a vendég Csömör ellen péntek este a férfi kézilabda NB I/B-ben. tegnap 23:07 Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém Veszprém Handball Club Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém A Veszprém Handball Club szombaton brazil Taubatéval, vasárnap pedig a házigazda Zamalek csapatával találkozik Egyiptomban a klubvilágbajnokság csoportkörében. Továbbjutás esetén európai sztárcsapatokat kell legyűrni az elsőségért. tegnap 22:06 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. 2024. szeptember 26. 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. 2024. szeptember 26. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.