Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Iváncsik Tamásra is számít Mocsai

2013. december 12. 15:01 // Forrás: MTI
Megvan a magyar válogatott 28 fős bő kerete a januári dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságra, amelyben öt veszprémi szerepel.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hivatalos honlapján csütörtökön tették közzé a 16 résztvevő együttes keretét.

A szövetségi kapitányoknak 24 órával a torna első mérkőzése előtt, azaz január 11-én este nyolc óráig kell kijelölniük a 16 fős csapatokat. A kontinensviadal alatt kétszer lesz lehetőségük cserélni a szakembereknek, a csoportküzdelmeket követően kettő, míg a középdöntő után egy változtatásra nyílik majd lehetőségük.

Mocsai Lajos együttese a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel egy csoportban.


A magyar válogatott kerete:
kapusok:
Tatai Péter (Pick Szeged), Mikler Roland (Pick Szeged), Pallag Péter (Csurgó), Székely Márton (Balatonfüred)
jobbszélsők: Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya), Szalafai Gábor (B.Braun Gyöngyös), Gulyás Péter (MKB-MVM Veszprém), Iváncsik Tamás (MKB-MVM Veszprém)
jobbátlövők: Mocsai Tamás (Hannover-Burgdorf), Nagy László (MKB-MVM Veszprém), Ancsin Gábor (Pick Szeged), Balogh Zsolt (Pick Szeged)
irányítók: Császár Gábor (PSG Handball), Nagy Kornél (Dunkerque), Lékai Máté (Celje), Szöllősi Balázs (Balatonfüred)
beállósok: Szöllősi Szabolcs (Csurgó), Zubai Szabolcs (Pick Szeged), Schuch Timuzsin (MKB-MVM Veszprém), Bánhidi Bence (Balatonfüred)
balátlövők: Lele Ákos (Csurgó), Putics Barna (VfL Gummersbach), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Zdolik Bence (Balatonfüred)
balszélsők: Törő Szabolcs (Grundfos Tatabánya), Varsandán Milán (B.Braun Gyöngyös), Vadkerti Attila (Pick Szeged), Iváncsik Gergő (MKB-MVM Veszprém)

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT Veszprémi KKFT Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT A remekül hajrázó Veszprémi KKFT hullámzó mérkőzésen nyert a vendég Csömör ellen péntek este a férfi kézilabda NB I/B-ben. tegnap 23:07 Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém Veszprém Handball Club Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém A Veszprém Handball Club szombaton brazil Taubatéval, vasárnap pedig a házigazda Zamalek csapatával találkozik Egyiptomban a klubvilágbajnokság csoportkörében. Továbbjutás esetén európai sztárcsapatokat kell legyűrni az elsőségért. tegnap 22:06 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. 2024. szeptember 26. 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. 2024. szeptember 26. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.