Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tizenötödször is győztesen / MKB Veszprém KC–Százhalombatta KE 37:23 (15:10)

2008. december 11. 20:25
Két nap alatt a második győzelmét aratta az MKB Veszprém KC. A Mocsai-csapat az idei utolsó hazai mérkőzésén könnyedén verte a százhalombattaiakat, s tizenöt találkozó után is makulátlan teljesítménnyel vezeti a NB I. tabelláját.
 

Remekül tartotta magát a vendégcsapat a találkozó első időszakában az indiszponáltan kezdő Veszprém ellen. Cozma és Iváncsik Tamás szállította a hazai találatokat, a 17. percig azonban így is 7:7 állt az eredményjelzőn. A magyar bajnok játéka meglehetősen pontatlan volt, míg a Százhalombatta tudása legjavát nyújtva szervezett, s lelkes gárda benyomását keltette. Az MKB az utolsó tíz percre aztán összekapta magát, s a félidei sípszóig ötgólos fórt harcolt ki (15:10).

A szünetben Iváncsik Gergő váltotta Koraziját, aki gólerős játékot mutatott be a második játékrészben. A 40. percre már tízgólosra hizlalta előnyét a hazai együttes. Az ellenfél védekezése ekkor már kevésbé volt feszes, s közben Gálék is ötletesebben szőtték a támadásokat. A Százhalombatta gárdájából a tíz gólig jutó Balázs gondoskodott arról, hogy a csapat elkerülje a kiütéses vereséget. A vége 37:23 lett, a Veszprém teljes erőbedobás nélkül is simán legyőzte a vendégeket.


Budapest Bank férfi kézilabdaliga, 15. forduló:

MKB Veszprém KC–Százhalombatta KE 37:23 (15:10)
Veszprém, 500 néző. Vezette: B. Pech, Vágvölgyi
Veszprém: Pesic – Iváncsik T. 6, Cozma 5, Lapcevic, Lushnikov, Ilyés 1, Korazija. Csere: Eklemovics 4, Vujin 3, Markovic 3, Perez 3, Iváncsik G. 7, Gál 5.
Vezetőedző: Mocsai Lajos
Százhalombatta: Pásztor – Papp 1, Pető 1, Varga 2, Dénes 2, Balázs 10, Nagy 5. Csere: Vitáris (kapus), Barnyák, Mészáros, Gábori 1, Marczinkovics 1.
Vezetőedző: Adorján Gábor
Az eredmény alakulása: 7. p.: 1:3. 14. p.: 5:5. 22. p.: 11:7. 35. p.: 20:13. 40. p.: 25:15 50. p.: 32:18
Kiállítások: 10, ill. 0 perc
Hétméteresek: 2/–, ill. –


Edzői nyilatkozatok:

Adorján Gábor: Úgy érzem, hogy helytálltunk a Veszprém Arénában. Amint felépülnek sérültjeink, még jobbak lehetünk.

Mocsai Lajos: Két nap alatt két mérkőzést játszottunk, ezért a találkozó elején fáradt volt a csapatom, a fordulás után aztán normalizálni tudtuk a játékunkat.




Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.