Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egygólos vereség a csehektől

2014. január 3. 18:44 // Forrás: MTI
Vereséggel kezdte szereplését az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott a gyöngyösi Provident Kupán: Mocsai Lajos csapata egy góllal kapott ki pénteken a cseh együttestől.

Eredmény, 1. forduló:
Csehország-Magyarország 29-28 (15-13)

A magyarok jutottak gyorsan kétgólos vezetéshez, de a csehek fordítottak, és onnantól gyakorlatilag végig kézben tartották a mérkőzést. Az első játékrészben ötgólos hátrányban is volt a magyar együttes a nem túl hatékony védekezés és a kihagyott ziccerek miatt, ezzel együtt a különbséget a szünetig kettőre sikerült csökkentenie.    

MTI Fotó: Kovács AnikóMTI Fotó: Kovács Anikó

A második játékrész kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, a magyarok 22-22-nél egyenlítettek, majd egy-két góllal vezettek a csehek, de 27-27-nél újból lehetőség volt a fordításra. A hajrában azonban megint a csehek játszottak koncentráltabban.


A játéknap másik mérkőzésén:
Fehéroroszország-Lengyelország 29-28 (13-16)

A további program:
szombat, 2. forduló:
Magyarország-Fehéroroszország 13.00
Csehország-Lengyelország 15.15
vasárnap, 3. forduló:
Fehéroroszország-Csehország 10.45
Magyarország-Lengyelország 13.00

A magyar válogatott a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban a jövő vasárnap kezdődő kontinenstornán.

vehir.hu
további cikkek
Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT Veszprémi KKFT Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT A remekül hajrázó Veszprémi KKFT hullámzó mérkőzésen nyert a vendég Csömör ellen péntek este a férfi kézilabda NB I/B-ben. tegnap 23:07 Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém Veszprém Handball Club Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém A Veszprém Handball Club szombaton brazil Taubatéval, vasárnap pedig a házigazda Zamalek csapatával találkozik Egyiptomban a klubvilágbajnokság csoportkörében. Továbbjutás esetén európai sztárcsapatokat kell legyűrni az elsőségért. tegnap 22:06 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. 2024. szeptember 26. 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. 2024. szeptember 26. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.