Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kikapott a Mocsai-csapat a zárónapon

2014. január 5. 14:34 // Forrás: MTI
Az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kikapott Lengyelországtól a gyöngyösi Provident Kupa vasárnapi zárónapján.

Eredmény, 3. forduló:
Lengyelország-Magyarország 30-23 (15-12)

A pénteki nyitónapon a csehekkel szemben 29-28-ra alulmaradt, majd másnap a fehéroroszok ellen 31-28-cal javító magyar csapat az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a tornagyőzelmet jelentő diadalért hajtó riválisával, amely a 12-11-es hátrányból "robbantott", és a hazai hibákat kihasználva 15-12-es vezetéssel vonult szünetre.    

MTI Fotó: Kovács AnikóMTI Fotó: Kovács Anikó

Térfélcsere után Mocsai Lajos együttese Ilyés Ferenc góljával, 16-16-nál érte utol ellenfelét, ám csakhamar ismét háromgólos hátrányba került (19-22). Ebből már nem tudott visszakapaszkodni az egyre inkább széteső válogatott, így harmadikként zárta a négy Eb-résztvevőt felvonultató tornát.


korábban:
Csehország-Fehéroroszország 32–30 (15–16)

Korábbi eredmények:
1. forduló:
Fehéroroszország-Lengyelország 29-28 (13-16)
Csehország-Magyarország 29-28 (15-13)   
2. forduló:
Magyarország-Fehéroroszország 31-28 (17-11)
Lengyelország-Csehország 31-23 (14-10)

A torna végeredménye (azonos pontszámnál az egymás elleni eredmény dönt):
1. Lengyelország 4 pont, 2. Csehország 4, 3. MAGYARORSZÁG 2, 4. Fehéroroszország 2.

A magyar válogatott a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban a jövő vasárnap kezdődő dániai Eb-n.

vehir.hu
további cikkek
Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT Veszprémi KKFT Megszerezte első győzelmét a Veszprémi KKFT A remekül hajrázó Veszprémi KKFT hullámzó mérkőzésen nyert a vendég Csömör ellen péntek este a férfi kézilabda NB I/B-ben. tegnap 23:07 Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém Veszprém Handball Club Máris megnyerheti az idény első trófeáját a Veszprém A Veszprém Handball Club szombaton brazil Taubatéval, vasárnap pedig a házigazda Zamalek csapatával találkozik Egyiptomban a klubvilágbajnokság csoportkörében. Továbbjutás esetén európai sztárcsapatokat kell legyűrni az elsőségért. tegnap 22:06 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. 2024. szeptember 26. 20:51 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. 2024. szeptember 26. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.