Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Rendőrségi hírek hétfőn

2014. január 20. 13:40 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Egy férfi kábítószert árult, egy másik "kölcsönvette" főbérlője autóját - rendőrségi hírek.

Elvitte a főbérlő autóját

Főbérlője gépkocsiját vezette engedély nélkül az a 18 éves veszprémi férfi akit hétfő hajnalban igazoltattak a járőrök Veszprémben a Jutasi úton. Az intézkedés során K.L. elmondta, hogy a gépkocsi kulcsát főbérlője tudta és belegyezése nélkül vette magához az albérletében, majd az Opellel Veszprém belterületén közlekedett. Kiderült továbbá, hogy a sofőrnek vezetői engedélye sem volt, állítása szerint a járművezetői ismereteit kívánta fejleszteni a hajnali kocsikázással. Az ügyben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg a büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Elfogták a kábítószer terjesztőt

Egy 23 éves veszprémi férfit vettek őrizetbe január 17-én, aki a megalapozott gyanú szerint különböző kábítószernek minősülő anyagokat értékesített rendszeresen a megyeszékhelyen élő fiataloknak. A nyomozás során sikerült feltérképezni a vevői kört is, ezért a terjesztőn túlmenően további 9 személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik a kábítószerek birtoklásával valósítottak meg bűncselekményt. A gyanúsítottak lakásán végrehajtott házkutatások során kábítószergyanús anyagok és jelentős összegű készpénz is lefoglalásra került.

Fotó: Veszprémi RendőrkapitáányságFotó: Veszprémi Rendőrkapitáányság

Az ügyben a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja kábítószer kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.