Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

„Tükörsima” megyei derbi

2014. február 4. 20:12
Az MKB-MVM Veszprém tizennégy góllal nyert Balatonfüreden a férfi kézilabda NB I keddi meccsén.

A naptári év első bajnokiján a hatodik helyen álló Balatonfüredhez látogatott a címvédő Veszprém. Az mkb-mvmveszprem.eu közvetítése szerint Pásztor Istvánnak köszönhetően a tópartiak kezdték jobban a találkozót (7. perc: 5:3). Igaz, nem tarthatott sokáig az örömük, a bakonyiak ugyanis a félidő derekáig 9:0-s (!) szériát produkáltak. Alilovic kiválóan védett, így a folytatásban is egyre nőtt a különbség, kettővel a pihenő előtt már tíz volt közte (8:18).

A térfélcsere után sem történt semmi meglepő, a fürediek csak a 45. percig tudták tartani a tízgólos differenciát (19:29). Carlos Ortega együttese ezt követően még jobban ellépett, s végül tizennégy találattal tudtak nyerni. A nagyarányú győzelemben oroszlánrészt vállaltak az Iváncsik-fivérek, akik hat-hat gólt szereztek. Érdemes még megjegyezni, hogy Ugalde, Rodriguez, valamint Gulyás és Vilovski sem hibázott lövést a találkozón.

Nagy Lászlóék vasárnap a Bajnokok ligájában folytatják szereplésüket, a Rhein-Neckar Löwen elleni összecsapás 19 órakor kezdődik.

Férfi kézilabda NB I, 18. forduló:
Balatonfüredi KSE–MKB-MVM Veszprém 25:39 (10:19)
Legjobb góldobók: Zdolik 7, Grigorjev 5, Szöllősi 3, ill. Iváncsik T., Iváncsik G. 6-6, Ilic, Ugalde, Rodriguez, 4-4, Gulyás, Vilovski 3-3.

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.