Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ugalde akár már a hétvégén játszhat

2014. február 10. 16:50
A vasárnapi BL-csata után több veszprémi kézilabdázó állapota miatt is aggódhattak a szurkolók, de a találkozó utáni állapothoz képest hétfőre javult a helyzet.

Mint ismert az MKB-MVM Veszprém remek játékkal döntetlent ért el a Rhein-Neckar Löwen otthonában a BL-csoportkör rangadóján. A második játékrész derekánál – első látásra – hátborzongató jelenet zajlott le: Patrick Groetzki a levegőben ütötte el Cristian Ugaldét, aki hatalmas fájdalmak közepette zuhant a parkettre.

A klasszis balszélső nyaka, a háta és a válla zúzódott meg az esésnél, de a hétfői vizsgálat során már sokkal jobban érezte magát, sőt dr. Mahunka Zsolt tájékoztatása szerint minden esély megvan arra, hogy hétvégén pályára lépjen a Zágráb ellen – számolt be a veszprémi klub hivatalos honlapja.

Ruesga várhatóan két hét pihenőre kényszerülRuesga várhatóan két hét pihenőre kényszerül

Carlos Ruesgának viszont minden bizonnyal ki kell hagyni a szombati meccset, bár nála sem a legrosszabb diagnózist állapították meg. Az ultrahangos vizsgálat alapján végül nem szakadt el az izom a lábában, csak részleges izomsérülést szenvedett. A spanyol irányító várhatóan két hét múlva léphet újra pályára. Természetesen a játékosok kezelése azonnal megkezdődött

Nagy László térdét kedden MRI vizsgálatnak vetik alá, az ő állapotáról legkorábban ekkor várható részletesebb információ.

Iman Jamali csuklósérülése is szépen javul, az iráni légiós játékának minden bizonnyal nem lesz akadálya szombaton.

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.