Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VRC: búcsú a Magyar Kupától / Vegyész RC Kazincbarcika - Company Nyelviskola VRC 3:1 (-19,18,18,21)

2008. december 18. 21:22 // Forrás: Jánosik Gergely - Company Nyelviskola VRC
A legjobb tizenhat között búcsúzott a férfi röplabda Magyar Kupától a Company Nyelviskola Veszprémi RC, miután 3:1 arányú vereséget szenvedett a Kazincbarcika otthonában.

Vegyész RC Kazincbarcika - Company Nyelviskola VRC 3:1 (-19,18,18,21)
Kazincbarcika, Vezette: Bodrogi, Éva
Company Nyelviskola VRC: Seck Gy., Szabó G., Németh E., Nagy A., Tóth T., Czintula M.,
Csere: Szalai B.(libero), Horváth Sz., Tölli P.
Játékos-edző: Szabó Gábor

Elmaradt mérkőzést játszottunk le az MK 8 közé jutásért. Az MRSZ döntése értelmében játszhattak azok a kazincbarcikai játékosok, akik az elmaradt mérkőzés eredetileg kiírt időpontjakor a Vegyész csapatának tagjai voltak. Vagyis az azóta eligazolt Tóth Gábor és Kovács Zoltán is. Érdekesség, hogy Kovács Zoltán azóta játszott már a Kupában új csapatával, a Szolnokkal. A Barcikában Kovács igen, Tóth Gábor nem lépett pályára. A meccsre csapatunk tartalékosan érkezett, Kecskeméti Peti fejsérülés, Salavecz Attila munkahelyi, Horváth Ádám egyetemi elfoglaltság miatt nem utazott. A csapatot így az eddig liberóskodó Szabó Gábor irányította, míg a védekező játékos Szalai Balázs lett. Kezdő volt Czintula Mihály, aki egyre jobb formába lendül, de még nem 100%-os.

Az első játszmában jól játszottunk, Tóth Tibor vitte a csapatot, a hazaiak rengeteg nyitást rontottak. Második játszmában a Vegyész támadó nyitásai bejöttek, nálunk a feladásokat játékosaink nem tudták hatékonyan befejezni. Harmadik játszmában ugyancsak jól nyitottak a hazaiak, támadásban főként Kovács Zoltán vitte csapatát. A negyedik játszmában többször is vezettünk egy-két ponttal, de megőrizni nem tudtuk előnyünket. A fiatal Kazincbarcikai csapat egyre lelkesebb lett és a továbbjutást érő szettet is megnyerte.     

Szabó Gábor: Gratulálok a hazaiaknak a továbbjutáshoz.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.