Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mindig van rád egy óránk!

2014. február 17. 12:40
Az Abakosz Óraszaküzletben számos különleges márka várja a vásárlókat.

A veszprémi Bástya üzletház földszintjén működő Abakosz Óraszaküzlet több ezer termékkel várja a vevőket. A kínálat nagy részét webáruházuk oldalain keresztül is megismerhetik az érdeklődők. 

Az óraszaküzleteket kialakító és működtető, fiatal veszprémi vállalkozást a tulajdonosa, az általa az elmúlt tíz évben, a magyarországi óra- ékszer piacon szerzett átfogó tapasztalataira alapozva hozta létre. Az üzletek választékának kialakítása során a legjobb ár-érték arányt képviselő márkák modelljei kerültek a vitrinekbe.

A szortiment jelentős részét olyan különleges karórák alkotják, amelyek Veszprémben csak az Abakosz Óraszaküzletben kaphatók: SEIKO, FESTINA, PULSAR, ZEPPELIN, DANISH DESIGN, GOLANA, BADEC, KENNETH COLE, MORGAN. Ugyanakkor, a rendkívül népszerű CASIO óramárka a régió egyik legszélesebb választékával képviselteti magát. A vállalkozás büszke a FOSSIL márkával való együttműködésére is: a piac egyik legfontosabb divatmárkája férfi és női karórákkal és divatékszerekkel szintén kiemelt pozíciót foglal el veszprémi üzletükön belül. 

A felsoroltakon kívül komoly választékot tudnak bemutatni az órák világába néhány éve üstökösként berobbant ICE-WATCH, a japán Seiko csoporthoz tartozó kitűnő LORUS, a színesen fiatalos S.OLIVER, az Ausztria kedvencének mondható JACQUES LEMANS és a hazai színeket képviselő, antiallergén anyagokból készült ASTRON óramárkák terén.

A már említett FOSSIL divatékszerek mellett válogathatnak a legfrissebb tendenciáknak megfelelő UNIQUE, LOTUS, S.OLIVER és SPECTRUM bőr-, kaucsuk és nemesacél ékszerkollekcióikból is. Ezek mellett széles választékban forgalmaznak további, kimondottan kedvező árfekvésű acélékszereket is, akár kristályokkal díszítve; nemesacél karikagyűrű kínálatuk pedig méret- és fazonválasztékát, valamint fantasztikusan alacsony árszínvonalát tekintve is verhetetlen.

A választék kialakítása során fontos szempont volt, hogy a forgalmazott márkák garanciaidőn belüli meghibásodási indexe elhanyagolhatóan alacsony legyen. Amennyiben azonban mégis felmerülne a javítási igény, a kifogástalan márkaszerviz-háttérnek köszönhetően az ügyintézés minden esetben rövid határidővel, megnyugtató eredménnyel zárulhat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.