Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vehirsport.hu – a veszprémi sportportál

2014. február 22. 9:30
Örömmel jelentjük be kedves olvasóinknak, hogy hosszas tervezőmunka után február 22-én elindítottuk új portálunkat.

Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a veszprémi sportélet újonnan induló internetes oldalát!

Elindult!

Tematikus és informatív

A vehirsport.hu megálmodásakor elsődleges célnak tűztük ki, hogy a veszprémi sportbarátokat egy rendszerezett, informatív felületen tájékoztathassuk a megyeszékhely sportéletének legfontosabb eseményeiről. Híreinket ezért sportágak és azok jellege – csapat, ill. egyéni – szerint kategorizáltuk.

Rendszeresen frissített heti és havi eseménynaptárunkban pedig nyomon követheti, hogy kedvenc együttese mikor, hol és milyen sorozatban lép pályára. Cikkeinknél a menetrend mellett az érintett bajnokságok tabelláit is böngészheti.

Sztárok blogolnak

Büszkék vagyunk rá, hogy az MKB-MVM Veszprém kiválósága, Fazekas Nándor immáron negyedik éve a mi olvasóinkkal osztja meg gondolatait blogjában. S hasonlóan nagy örömünkre szolgál, hogy az egyre népszerűbb 1. Futsal Club Veszprém edzője, a magyar válogatottsági rekorder, Madarász János is nálunk vezeti internetes naplóját. A két kedvenc írásai hétről hétre kiemelt nézettséggel bírnak, melyeket továbbra is nálunk, tehát mostantól a vehirsport.hu weblapon követheti figyelemmel.

Adatbank

Gondolta volna, hogy a királynék városában több mint félszáz bejegyzett sportegyesület tevékenykedik? E menüpontban valamennyi „műhely” elérhetőségét megtalálhatja. Egyelőre négy alakulatunkról – MKB-MVM Veszprém, Veszprém Barabás Duna Takarék KC, 1. Futsal Club Veszprém és Veszprémi Egyetem SC kosárlabdacsapata – pedig egyebek mellett képes játékos infókat is talál a kiemelt csapatok menüpontban.

Nincs megállás!

Ahogyan már megszokhatták az vehir.hu oldalát rendszeresen látogatók, továbbra is – képgalériát, nyilatkozatot tartalmazó – tudósítással jelentkezünk az MKB-MVM, a Barabás és az 1. FCV valamennyi hazai mérkőzéseiről, s a kiemelt fontosságú eseményekről. Mindezek mellett beszámolunk minden fontos történés kimeneteléről, eredményéről.

Erőforrásainkhoz mérten szeretnénk tovább színesíteni a palettát, s minél több városi érdekeltségű sporthírt „szállítani”. Éppen ezért a sport@vehir.hu címre várjuk az egyesületek képviselőinek beharangozó- és beszámoló írásait. Ugyanitt szívesen fogadjuk olvasóink ötleteit, építő jellegű javaslatait, hogy milyen tartalommal találkoznának szívesen oldalunkon.

Jó böngészést kívánunk!

A vehirsport.hu csapata

vehir.hu
további cikkek
Rekordérdeklődés mellett zajlott az V. Szakmaszombat Veszprémi Szakképzési Centrum Rekordérdeklődés mellett zajlott az V. Szakmaszombat A Veszprémi Szakképzési Centrum (VSZC) által szervezett V. Szakmaszombat idén is hatalmas sikert aratott, hiszen a szeptember 28-án megrendezett eseményen több mint 1500 látogató fordult meg. A pályaválasztási nyílt napnak immár hagyományosan a Veszprémi SZC Jendrassik–Venesz Technikum adott otthont, ahol a térség hét szakképző intézménye mutatta be teljes képzési palettáját. ma 13:28 Emléktornát szerveztek Palotai Nándor tiszteletére sport Emléktornát szerveztek Palotai Nándor tiszteletére Palotai Nándor, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóság versenybizottságának egykori elnöke tiszteletére rendeztek péntek délelőtt emléktornát a VFC USE pályáján, ahol tíz középiskolai csapat mérkőzött meg egymással. tegnap 16:35 Miért lett hirtelen kellemetlen szagú a balatoni ivóvíz? közélet Miért lett hirtelen kellemetlen szagú a balatoni ivóvíz? Kellemetlen szagú a Balatonból kinyert ivóvíz, erre panaszkodott több környélen élő. A szakemberek már tudják az okát és elmondták, a kellemetlen szag ellenére a víz iható. tegnap 16:40 Idősek Ünnepe Veszprémben: a múlt öröksége és a jövő ígérete idősek világnapja Idősek Ünnepe Veszprémben: a múlt öröksége és a jövő ígérete Az Idősek Világnapja alkalmából ismét összegyűltek Veszprém szépkorú polgárai, hogy együtt ünnepeljék az idősebb generációkat, és emlékeztessenek mindenkit arra, milyen fontos szerepet játszanak a város életében. Az Agóra Kulturális Központ ünnepi hangulatban fogadta azokat, akik az élet hosszú évei során nemcsak családjuk, hanem Veszprém város közösségének építésében is részt vettek. Az esemény, amely évről évre növekvő figyelmet kap, a város egyik legfontosabb közösségi ünnepe lett, ahol a generációk közötti összetartozás erősítése kerül a középpontba. tegnap 8:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.