Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sportnapot szervez a rendőrkapitányság

2014. március 10. 11:40 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
A Veszprémi Rendőr Sportegyesület a MOB által kiírt pályázat elnyerésével egészségmegőrző programot indított el. A pályázati program lezárásaként 2014. március 22-én sportról és egészséges életmódról szóló nyílt napot szervez a Pannon Egyetem Testnevelési és Sportintézetének segítségével.

Az esély egyenlőség keretében meghirdetett és elsődlegesen a nők, kisgyermekes anyukák, továbbá az ülő munkát végzők részére biztosít olyan sportolási lehetőségeket, melyek az egészség megőrzését szolgálják. A reggel 09:00 órakor kezdődő programon aerobik, kangoo, fittball, pilates, stepp aerobik, gerinctorna, spinning, ampli fittness és speedfittness órák kerülnek párhuzamosan, több teremben megtartásra, továbbá fekve nyomó verseny és futóverseny, valamint harcművészeti bemutatók is megrendezésre kerülnek, de lehetőséget biztosítunk egészségügyi állapotfelmérésre és véradásra is. 

A program nyílt és ingyenes, de az egyes programokon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a jelentkezz.sport@gmail.com címre kell megküldeni 2014. 03. 15-ig.

Helyszín: Pannon Egyetem Tornacsarnok

További információ a http://sport.uni-pannon.hu címen

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.