Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kitörési lehetőség az amatőr zenekarok előtt

2014. május 8. 15:22
Veszprémi amatőr zenekaroknak kínál szereplési, egyben kitörési lehetőséget A Városi Nyilvánosságért Alapítvány. Május 16-ig várják a jelentkezőket.

Sok iskolai, baráti zenekar működik a városban, őket kívánja láthatóvá tenni az alapítvány kezdeményezése – hangsúlyozta Porga Gyula a Mutasd meg magad Veszprémnek! című projekt beharangozó sajtótájékoztatóján csütörtökön a városházán. Veszprém polgármestere emlékeztetett, több ismert zenészt is adott már a város az országnak, ez a megmérettetés biztosíthatja az utánpótlást. 

Porga Gyula (b) és Vermes Gábor (j)Porga Gyula (b) és Vermes Gábor (j)

Vermes Gábor az alapítvány elnöke hozzátette, az amatőr zenekarok május 16., péntek éjfélig jelentkezhetnek a vnya.hu oldalon található regisztráció kitöltésével, az élő fellépés lehetőségét végül nyolc csapat kapja meg, akik május 30-án délután tehetik még ismertebbé magukat a Betekints-völgyben található Patak parti szabadtéri színpadon koncertezve, de valamennyi jelentkező megjelenik a veszpremizene.hu oldalon, aminek fenntartását egyébként az alapítvány egy évig biztosítja. 

Online regisztrálhatnak az amatőr zenekarok

A produkciókat egy szakmai zsűri értékeli majd - Muraközy Péter, Gecs Mónika, Temesi Bertalan -, az első három helyezett értékes jutalomban részesül. A rendezvény fővédnöke dr. Navracsics Tibor országgyűlési képviselő, a program támogatója a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. 

Cseh Zoltán
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.