Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Saját háziállatait kínozta

2014. május 28. 18:00 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Kíméletlenül bánt a család udvarában élő kutyával egy 50 éves márkói nő. Cikkünk a nyugalom megzavarására alkalmas, megrázó részleteket tartalmazhat!

Még januárban indított eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy márkói nő ellen.

Az állatvédők értesítették arról a rendőrséget, hogy a márkói családi ház udvarán lesoványodott, ápolatlan kutyák élnek. A nyomozás során a nőt állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként vonták felelősségre. 

A fotókat a Veszprémi Rendőrkapitányság bocsátotta rendelkezésünkreA fotókat a Veszprémi Rendőrkapitányság bocsátotta rendelkezésünkre

A nyomozás adatai szerint a nem megfelelő körülmények között tartott három eb már hosszú ideje éhezett, ami miatt egyikőjük el is pusztult, tetemét az udvarban található melléképületben megtalálták a rendőrök. Az eljárás során arra is fény derült, hogy a gyanúsított a nem kívánt, újszülött kutyakölyköket az udvarán lévő kútba dobta. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban fejezte be, az ügyiratot pedig a gyanúsított ellen szóló vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészség felé. A büntető törvénykönyv alapján az állatkízás két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.