Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Add ide a sört

2014. június 12. 12:11
Második alkalommal tartanak sörfesztivált a veszprémi Historia Kertben, ezúttal 10 napig biztosítanak garantált szórakozást a család minden tagjának a szervezők június 27-től. A belépés díjtalan.

A tavalyi siker után idén 10 napon át várják a kikapcsolódni vágyókat a Historia Malomkert sörfesztiváljára, 2 színpadon zajlanak a fellépések, a korábbinál több árusítóval találkozhatunk és még több színes program várja a látogatókat - sorolta Szücs Balázs a programokat beharangozó sajtótájékoztatón csütörtökön. A nagyszabású rendezvény helyszínének ügyvezetője kiemelte, természetesen nem feledkeztek el a focirajongókról sem, egy 28 négyzetméteres LED-falon lehet majd követni a világbajnokság mérkőzéseit. Elhangzott, a kiállítók és fellépők összeállításánál nagyban támaszkodtak a helyi szereplőkre. Számos kézműves sört kóstolhatunk a fesztivál alatt, de a nemzetközi ismert ízek is megtalálhatók lesznek a kínálatban. 

Az egész család találhat magának kikapcsolódást, hiszen a felnőtteknek szóló sör kvíz és sörivó verseny mellett gyermekjátékok és légvár is várja a malomkertbe látogatókat. Fontos szerepet kapnak a színpadi programok is. Hétközben 16, hétvégén 11 órától kezdődik a műsor, többek között fellép a M.É.Z., a Kistehén és a Hollywoodoo zenekar. Ez utóbbi frontembere, Trócsányi Gergő elárulta, egy felfrissült csapatot láthatunk a színpadon, rengeteg új dallal, amik itt hangzanak el első alkalommal a nagyközönség előtt. 

A részletes program elérhető a www.veszpremisorfeszt.hu weboldalon. 

Cseh Zoltán
vehir.hu
további cikkek
Az egykori Dimitrov lesz Veszprém új turistamágnese Az egykori Dimitrov lesz Veszprém új turistamágnese Az egykori Dimitrov Művelődési Központhoz sok veszpréminek fűződnek kellemes emlékei. Az épület aztán évtizedekig csak púp volt az önkormányzat hátán, amit se kiköpni, se lenyelni nem tudtak a mindenkori városvezetők. Ki gondolta volna, hogy újra Veszprém kulturális életének vezérhajójává nőheti ki magát? Szerdán a polgármester körbevezette az egykor itt dolgozókat a leendő CODE tereiben. ma 22:28 Elindult a Borsi Lőrinc Szabadegyetemének programsorozata Elindult a Borsi Lőrinc Szabadegyetemének programsorozata A Laczkó Dezső Pedagógus Nyugdíjasklub és a Dr. Borsi Lőrinc Szabadegyetemének idei első előadója Gelencsér András professzor volt, aki kedd délután tartotta meg Civilizációnk jövője – globális válságok és technofetisizmus című prezentációját. A levegőkémikusra nem véletlen esett a választás, hiszen a szervezők igyekeznek érdekes és aktuális témákat választani. ma 14:20 Gömbölyödő nép a magyar gasztronómia Gömbölyödő nép a magyar Szeptember 23-án Az étel étterme című beszélgetéssel indult útjára a Pannon Kultúrklub a Papírkutyában, mely esemény a Pannon Egyetem 75 éves jubileumához kapcsolódott. A moderátor Hajas Bálint, a Vehir.hu főszerkesztője volt, aki Dudás Katalin gasztropszichológust valamint Forgács Attila pszichológust, a Pannon Egyetem docensét kérdezte. tegnap 21:22 Meglepetésdallamok a zene világnapján zene Meglepetésdallamok a zene világnapján A zene világnapja alkalmából a Gárdonyi Kamarazenekar a város több pontján is váratlanul minikoncerttel kedveskedett a veszprémieknek. ma 10:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.