Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Huszonöt éves a Balluff

2014. június 15. 21:45
Fennállásának huszonöt éves évfordulóját ünnepelte szombaton a Balluff kft veszprémi telephelyén.

A cég az ünnepi alkalomból családi napon látta vendégül munkavállalóit és azok családját. A több mint hétszáz főt foglalkoztató Balluff dolgozóit szórakoztató programok és remek ételek várták. Az eseményen részt vettek a cég német anyavállalata, a Balluff GmbH vezetői is, és felszólalt Veszprém polgármestere, Porga Gyula.

A rendszerváltással egyidős a Balluff kft, ami az elsők között hozott létre üzemet Veszprémben – fogalmazott a polgármester, aki kijelentette: a cég akkor egészen új munkakultúrát hozott magával, és honosított meg városunkban. Porga Gyula azért is dicsérte a vállalatot, mert működése során folyamatosan jelen volt a társadalmi életben, támogatta a kultúrát és sportot.

Bejelentették, hogy a Balluff más cégekkel együtt az önkormányzat partnereként részt vesz a Henger utca felújításában; a cég német vezetői pedig jótékonysági alapítványt hoztak létre, amit két és félmillió forinttal támogattak. 

Schöngrundtner Tamás
Cseh Zoltán
további cikkek
Bíznak munkahelyük megmaradásában a magyarok közélet Bíznak munkahelyük megmaradásában a magyarok Javult a magyar munkavállalók véleménye aktuális munkahelyük fennmaradásával kapcsolatban tavaly óta - derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb közös, reprezentatív kutatásából. 2024. október 16. 9:08 Megalakult az Iparkamara és a Pannon Egyetem Női Vállalkozói Klubja gazdaság Megalakult az Iparkamara és a Pannon Egyetem Női Vállalkozói Klubja A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Pannon Egyetem közös Női Vállalkozói Klubot hozott létre, melynek alakuló ülését hétfő délután tartották Balatonfüreden, a Hotel Golden Lake Resortban. A klub célja, hogy közösségi teret adjon a vármegyében működő női vállalkozóknak egymás megismerésére, a jó vállalkozói gyakorlatok tudástranszferére, továbbá rendezvényeikkel szeretnének hozzájárulni a női vállalkozói közösségépítéshez. 2024. október 15. 15:05 Garantált forráshoz jutnak a járások közélet Garantált forráshoz jutnak a járások Jövő januártól minden magyarországi járás garantált éves fejlesztési forráshoz jut a Versenyképes járások program keretéből – jelentette be a közigazgatási és területfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten. 2024. október 7. 15:21 Lemaradt a magyar kkv szektor az innováció terén közélet Lemaradt a magyar kkv szektor az innováció terén A kis- és közepes vállalkozókat megszólító fórumot rendezett hétfő délelőtt a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, melynek fókuszába az innováció témáját helyezték. 2024. október 8. 15:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.