Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legnagyobb sikerére készül a Veszprémi RC

2009. január 9. 14:29 // Forrás: Company Nyelviskola VRC
A Company Nyelviskola-Veszprémi RC 2009 első hetében kezdte meg felkészülését az egyesület fennállásának eddigi legnehezebb időszakára, amely egyben legnagyobb eredményüket hozhatja, több korosztályban is.

A felnőttek január 17-én játsszák utolsó meccsüket az alapszakaszban, Győrben, a Széchenyi Egyetem csapata ellen. Győzelem az elvárás, otthon 3:0-ra nyert a VRC. A bakonyiak jelenleg vezetik az NB I Liga Liga-csoportját, ami egy győri győzelem esetén nem is változik, ezáltal a kisebb célt teljesítették a fiúk.

A Company Nyelviskola-Veszprémi RC hároméves munkája érhet be idén, a vezetőség 2008 nyarán, a bajnokság kezdetekor reális és elvárható célként tűzte ki a Kiemelt-csoportba kerülést. A feljutás nyolc mérkőzésen dől el, a felsőház utolsó három csapatához (MAFC, Dág, Debrecen) csatlakozik a Liga-csoport első és második helyezettje (Veszprém, Szolnok). Az öt csapat játszik egymással egy idegenbeli és egy hazai meccset, kialakul a sorrend, az utolsó esik vissza a Liga-csoportba.

Szabó Gábor játékos-edző szerint semmiképpen nem szabad következtetéseket levonni az ellenfelek eddigi szerepléséből. A szakvezető szerint kemény munkával, maximális és profi hozzáállással, valamint a játékosok csapat iránti alázatával a felsőházban jó helyezést érhet el a csapat.

A felnőttek eredményei mellett az utánpótláscsapatok is kiemelkedőt érhetnek el az bajnokságban. Holdinger Szilárd edző tanítványai gyermek és serdülő korcsoportban is nagy esélyesei az országos döntőbe kerülésnek, amelyre az ifjúsági és a junior korosztálynak is van esélye.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.