Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Busszal ütközött a személygépkocsi

2014. július 14. 11:33 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Egy másik gépkocsira kiadott forgalmi rendszám volt felszerelve arra az autóra, amely egy menetrend szerinti busszal ütközött 2014.július 12-én 10 óra körüli időben a 83104-es számú útvonal Zirc-Tündérmajorhoz vezető kereszteződésénél.

A rendelkezésre álló adatok szerint a B. Milán 25 éves zirci lakos 2014. július 12-én 10 óra körüli időben a testvére tulajdonát képező személygépkocsival közlekedett a 83104-es számú útvonalon Pálihálás irányából Zirc-Tündérmajor irányába. Haladása során egy útkereszteződéshez érve jobbra kanyarodott, amelynek során áttért az úttest bal oldalára, ahol járműve bal első részével nekiütközött a szemből közlekedő menetrend szerinti távolsági autóbusznak.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a B. Milán által vezetett gépkocsira egy másik autóra kiadott forgalmi rendszámot szereltek fel. A helyszíni intézkedés során B. Milán esetében az alkalmazott alkoholszonda szeszesital fogyasztást is jelzett ezért őt vér- és vizelet minta vételre előállították, majd egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a Veszprémi Rendőrkapitányságon.  A rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt is feljelentést tettek vele szemben, míg a jogosítványát a baleset helyszínén bevonták tőle.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.