Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Jogosulatlanul használt próbarendszámot

2014. július 14. 11:36 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Lezárult a nyomozás annak az 58 éves kaposvári férfinak az ügyében, aki egy lejárt forgalmi engedéllyel rendelkező tehergépkocsira helyezett fel jogosulatlanul próbarendszámot, és azzal közlekedett a 8-as számú főúton Veszprém külterületén.

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleset helyszínelői 2014. július 1-jén 22 óra 5 perckor Veszprém külterületén, a 8-as számú főúton állítottak meg egy tehergépkocsit. A jármű iratainak ellenőrzése során megállapították, hogy az 58 éves H. László kaposvári lakos jogosulatlanul szerelt fel próbarendszámot az általa vezetett, érvényes forgalmi engedéllyel nem rendelkező teherautóra, és azzal így vett részt a közúti forgalomban. A sofőrt előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. 

Az ügyben a nyomozást a napokban zárta le a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. Az iratokat egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.