2020. december 1.
//
Elza névnap

Mindennapok Hősei: Bodó Gergely

2014. november 20. 14:30
Sorozatunkban A Városi Nyilvánosságért Alapítvány által meghirdetett Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív esemény díjazottjait mutatjuk be. Ezúttal Bodó Gergely szociális munkással beszélgettünk.

A huszonhét éves Bodó Gergely több éve dolgozik szociális munkásként. Nehezebb sorsú családból származik ezért saját bőrén megtapasztalta, hogy olykor külső segítséggel sokkal könnyebben megoldhatóak egyes problémák. Szakemberként ezt a típusú segítséget igyekszik nyújtani a különböző problémákkal küzdő emberek számára.

„Sikerélményként élem meg, amikor az adott ügyfelet, beteget és családját hozzá tudom segíteni a problémáik megoldásához.”- nyilatkozta Bodó Gergely, míg kérdésünkre elmondta: „Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy szociális munkás kategóriában megnyertem a Mindennapok Hősei címet. Azt gondolom, hogy óriási előrelépés, hogy a szociális ágazat munkáját is kezdik elismerni, így ez a díj nemcsak számomra, hanem a szakma számára is elismerés.” 

Csepely Máté

További cikkek

Jegyet váltunk a tragédiákra
Jegyet váltunk a tragédiákra
Börtönök, temetők, emlékhelyek, katasztrófák helyszínei – turistaként szívesen látogatunk tragikus helyszíneket. Az erre épülő turizmusról tartott előadást pénteken dr. Papp Zsófia a Pannon Egyetem GTK Facebook-oldalán.
Lemondott EP-képviselői tisztségéről Szájer József
Lemondott EP-képviselői tisztségéről Szájer József
Lemondott európai parlamenti (EP-) képviselői tisztségéről Szájer József, a lemondás december 31-ével hatályos - közölte a fideszes politikus vasárnap az MTI-vel.
Elkezdődött az adventi időszak, meggyújtották a remény gyertyáját Veszprémben
Elkezdődött az adventi időszak, meggyújtották a remény gyertyáját Veszprémben
A Veszprémi Érsekség valamint Veszprém város közös adventi koszorúján az első gyertyát Udvardy György érsek és Ovádi Péter országgyűlési képviselő gyújtották meg szombat este.
Top 10-ben a Pannon Egyetemen végzettek fizetése
Top 10-ben a Pannon Egyetemen végzettek fizetése
A Figyelő Felsőoktatási Rangsor 2021-es kiadásából kiderült, mely intézményekben végzett friss diplomás munkavállalók havi bruttó átlagjövedelme a legmagasabb. A Pannon Egyetem az országos összevetésben a hatodik helyet érte el.
8 év után megemelkednek a helyi járatos buszok jegyárai
8 év után megemelkednek a helyi járatos buszok jegyárai
2013 óta változatlanok a jegyárak a veszprémi helyi járatos buszokon, ez az állapot fog jövőre megváltozni azáltal, hogy megemelkedik a V-Busz árait. Az ellenzék „eszement díjemelést” emleget, a polgármester a szolgáltatás modernizálásával, valamint a járványhelyzet negatív hatásaival indokolja a döntést.