2022. május 25.
//
Orbán névnap

Óriásplakátok Veszprémben

2008. április 24. 11:42
Veszprém városa és a Veszprémi Turisztikai Egyesület közös, nyílvános pályázatot hírdetett a mai napon. A plakátok témáinak minden esetben a városhoz kell kapcsolódniuk. A fődíj, bruttó 500 ezer forint.
A város Turisztikai Alapjából mintegy 2.8 millió forinttal járul hozzá a plakátpályázat költségeihez, tudtuk meg Jakab Ibolyától. Ez azért is fontos, mert a tudatos marketing munka része kell, hogy legyen a várost népszerűsítő vizuális megjelenési forma. Naubauer Sándorné az egyesület elnökasszonya tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy a fődíjat a tagság ajánlotta fel, amihez még közönség díj is párosul. A beküldött pályaművekből kiállítást rendeznek a polgármesteri hivatal aulájában. Pályaműveket az alábbi témákban küldhetnek be: Veszprém varázslatos természeti szépsége, A veszprémi vár, Veszprém a fesztiválok városa, Veszprém a gasztronómia és a vendéglők városa, Veszprém kézilabda csapata, Állatkert, Veszprém Aréna, mint a város és a (Bakony-Balaton) régió kemelkedő sport és kulturális helyszíne. A pályaműveket legkésőbb május 30-ig elbírálják.

Jabak Ibolya még hozzáfűzte, hogy a mai napon elindított kezdeményezést továbbiak fogják követni az elkövetkezendő években.

A pályázatok benyújtásának helyszíne: Veszprém Polgármesteri Hivatal, Jakab Ibolya.
Beérkezési határidő: 2008. május 20. 12.00 óra.

Beke G. László